Carcasa Samsung Galaxy S7 apare in primele imagini

Carcasa Samsung Galaxy S7Carcasa Samsung Galaxy S7 apare acum in primele imagini dupa ce dimineata am vazut o schita pentru Samsung Galaxy S7 Plus obtinuta de la producatori de carcase ce au primit informatii privind modul in care vor arata viitoarele terminale ale companiei Samsung.

Carcasa Samsung Galaxy S7 seamana extrem de mult cu cea a Samsung Galaxy S6, insa acest aspect vi l-am amintatit dimineata si imaginile de acum nu fac altceva decat sa confirme zvonuri aparute oricum cu destul de mult timp in urma pe internet.

Samsung Galaxy S7 va aduce multe schimbari pe partea hardware si v-am spus astazi deja despre performantele Exynos 8890 si Snapdragon 820 care vor pune la colt chip-ul A9 din foarte multe puncte de vedere, iar un sistem similar 3D Touch ar trebui sa fie deasemenea disponibil.

Partea interesanta, conform unor zvonuri aparute astazi, este ca Samsung ar intentiona sa lanseze pe piata Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung Galaxy S7 Plus, insa nu neaparat toate in acelasi timp.

Carcasa Samsung Galaxy S7 1

Anul trecut cei de la Samsung au actionat exact la fel, lansand 4 smartphone-uri in seria Galaxy S6, iar in 2016 nu se vor dezminti si vor lansa, cel mai probabil, 4 terminale in seria Galaxy S7, nu ca experienta de anul trecut ar sugera faptul ca vanzarile ar fi mai mari cu aceasta strategie.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S7 va avea acelasi design precum Samsung Galaxy S6, in linii mari, va avea intre 3 frati si probabil va fi comercializat la un pret de pornire mai mic decat cel practicat anul trecut pentru modelele oferite atunci.

Carcasa Samsung Galaxy S7 2