Prima Pagina iTunes iTunes 12.3.2 a fost lansat

iTunes 12.3.2 a fost lansat

iTunes 12.3.2iTunes 12.3.2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a programului pentru Mac si Windows fiind oferita pentru a imbunatati doar o componenta a experientei de utilizare a serviciului Apple Music.

Mai exact, compania Apple a implementat in iTunes 12.3.2 posibilitatea de a vedea creatiile artistilor si compozitorilor in timp ce navigam prin sectiunea de muzica clasica a Apple Music, deci veti descoperi mult mai usor tot ceea ce au ei disponibil.

Separat iTunes 12.3.2 imbunatateste performantele generale ale programului si rezolva diverse buguri care generau probleme de instabilitate in timpul utilizarii, asa ca per total experienta de folosire ar trebui sa fie mult mai buna.

This update allows you to see works, composers, and performers while browsing Classical music in the Apple Music catalog. It also includes stability and performance improvements.

iTunes 12.3.2 este disponibil pentru descarcare din website-ul Apple sau pentru update prin sistemul Software update din OS X ori Windows.

 • john

  Se mai știe ceva va apărea Cydia pe iOS 8.4.1 ? Multumesc!

 • Ionel Aviatorul

  Dupa 1 Ianuarie, dupa Sf.Vasile incolo… :)))

 • ALyyy

  Salutare. Am si eu o nelămurire. Imi spune ca backup nu poate fi efectuat ca nu am spațiu iCloud. Bun , deci am ocupat 5gb .. Aproape doar de biblioteca foto. Cum pot sa vad ce poze sunt stocate pe iCloud? Poate sunt unele care nu sunt importante si ocupa spațiu degeaba. Mulțumesc frumos.

 • Point

  Deschizi browser-ul de internet, accesezi iCloud, te autentifici cu contul de ICloud si gata.

 • Ca sa completez comentariile de mai jos, accesezi aplicatia Photos si stergi de acolo ce nu ai nevoie, pozele urmand a fi sterse din toate terminalele tale logale la acel Apple ID daca ai iCloud Photo Library activ.