iTunes 12.3.2 a fost lansat

iTunes 12.3.2iTunes 12.3.2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a programului pentru Mac si Windows fiind oferita pentru a imbunatati doar o componenta a experientei de utilizare a serviciului Apple Music.

Mai exact, compania Apple a implementat in iTunes 12.3.2 posibilitatea de a vedea creatiile artistilor si compozitorilor in timp ce navigam prin sectiunea de muzica clasica a Apple Music, deci veti descoperi mult mai usor tot ceea ce au ei disponibil.

Separat iTunes 12.3.2 imbunatateste performantele generale ale programului si rezolva diverse buguri care generau probleme de instabilitate in timpul utilizarii, asa ca per total experienta de folosire ar trebui sa fie mult mai buna.

This update allows you to see works, composers, and performers while browsing Classical music in the Apple Music catalog. It also includes stability and performance improvements.

iTunes 12.3.2 este disponibil pentru descarcare din website-ul Apple sau pentru update prin sistemul Software update din OS X ori Windows.