Prima Pagina Apple Watch Steve Jobs nu a blocat dezvoltarea Apple Watch

Steve Jobs nu a blocat dezvoltarea Apple Watch

Apple Watch plangeri utilizatoriSteve jobs nu a blocat proiectul pentru dezvoltarea Apple Watch conform unei persoane apropiate fostului CEO al Apple, afirmatia sa contrazicand una facuta intr-un articol care il avea in prim-plan pe actualul Chief Design Officer al Apple, Jony Ive.

Conform acelui articol, Jony Ive ar fi venit cu ideea dezvoltarii Apple Watch abia dupa decesul lui Steve Jobs, el discutand cu designerii Apple despre modul in care ar putea arata produsul, Tim Cook dandu-si acordul pentru proiect la scurt timp dupa discutarea ideii.

Zilele acestea Tim Bajarin, un apropiat al lui Steve Jobs, a afirmat in cadrul unei conferinte ca fostul CEO al Apple stia de fapt despre existenta Apple Watch si nu s-a impus dezvoltarii sale de catre Jony Ive, deci proiectul exista inainte de decesul sau.

Din pacate Steve Jobs nu ar fi fost implicat in vreu fel in proiectul pentru dezvoltarea Apple Watch, in caz contrar produsul putand fi mult mai util din punct de vedere al performantelor, insa chiar si asa, el stia despre existenta acestui proiect.

Proiectul privind dezvoltarea Apple Watch a fost prezentat de catre Tim Cook ca fiind unul ce a pornit sub conducerea sa si a fost dezvoltat dupa decesul lui Steve Jobs, insa iata ca in realitate lucrurile sunt complet diferite, insa daca in locul lui Cook ar fi fost Jobs, probabil ca fostul co-fondator Apple si-ar fi asumat laudele in acelasi mod.

  • sorin

    Cred ca a existat doar o idee , pe vremea lui Jobs – mai mult ca sigur rejectata de acesta . Ma indoiesc ca ar fi putut exista un proiect Apple Watch care sa nu aibe girul si implicarea lui Jobs . L-am fi auzit sigur pe Jobs , cum Apple va revolutiona din nou lumea cu acel ceas . Cred ca se pun prea multe proiecte ulterioare , in spinarea lui Jobs -toate modelele de iPhone (cele cu ecran mare in special) , sau ceasul Apple , sau masina Apple , proiecte care ori nu au existat pe vremea lui ori nu au avut girul lui. Sigur unele din proiectele lui Jobs , nu s-au realizat nici acum – televizorul Apple si streamingul de content video-tv visat de el .