Prima retea de socializare cu suport pentru Live Photos

tumblr Live PhotosLive Photos este una dintre noile functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus laudate de catre compania Apple, ea permitandu-ne practic sa inregistram poze animate, mai exact clipuri video de 3 secunde la o rezolutie redusa.

Aceste Live Photos pot fi vazute pe orice fel de iDevice-uri cu o apasare indelungata asupra lor, insa ele nu puteau fi publicate pe internet pana ieri cand reteaua de socializare tumblr a anuntat suport pentru noul format de poze oferit de catre compania Apple pentru noi.

Conform celor de la tumblr, Live Photos vor fi incarcate in reteaua lor exact precum orice alte poze disponibile in iDevice-urile noastre, ele putand fi vazute doar de catre alti posesori de iDevice-uri care folosesc aplicatia tumblr, deci nu si pe alte platforme.

In aceeasi masura, Live Photos nu vor fi vizibile pe calculatoare, astfel ca totul este limitat din nou doar la platforma iOS 9 care pare sa fie singura capabila sa redea aceste poze in mod corect prin aplicatii terte, deci vorbim despre o functionalitate foarte limitata.

Cei de la Facebook au anuntat in septembrie ca vor oferi deasemenea suport pentru Live Photos, pana la sfarsitul anului 2015, insa deocamdata el nu si-a facut aparitia, aceasta retea de socializare putand face sistemul cu adevarat popular in lumea intreaga.