Cum a trecut Apple de la logic la ilogic in doar trei luni

Pana nu demult, compania Apple facea produse logice, produse ce puteau fi intelese usor de catre utilizatori si care puteau fi folosite cu placere, insa toamna aceasta cei din Cupertino s-au gandit ca logica nu-si are rostul in lume, asa ca au inceput sa o ia pe alte cai.

In aceasta idee, Apple s-a gandit ca pozitia cea mai buna pentru portul de incarcare al unui mouse este chiar sub el pentru ca, nu-i asa, un utilizator se poate lipsi de functionalitatea mouse-ului cand acesta nu mai are suficient de multa energie.

In aceeasi masura, Apple Pencil a fost gandit ca o arma pentru zonele de conflict, asta deoarece el se incarca prin introducerea in portul Lightning al tabletelor iPad Pro, rezultatul final fiind usor de inteles din imaginea de mai jos.

In final avem si Smart Battery Case, carcasa cu cocoasa facuta de catre compania Apple, un vicepresedinte al Apple spunand foarte sincer ca atunci cand un utilizator are nevoie de ea design-ul nu conteaza, deci practic Jony Ive poate fi trimis acasa si Apple poate lansa cutii patrate cu componente ce ofera functii de care lumea are nevoie.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare de gandire din cadrul Apple ?

incarcare accesorii Apple