Cum face Tesla huse pentru iPhone cu resturi din tapiteria masinilor

Tesla carcasa iPhone rest tapiterieTesla este cel mai cool producator de masini, iar asta deoarece automobilele sale electrice si autonome sunt exclusiviste si au atras genul de oameni care sunt similari fanilor Apple si reusesc sa transforme un brand necunoscut in ceva cool peste noapte.

Ingeniozitatea celor de la Tesla nu se rezuma doar la producerea de masini si software pentru condus autonom, ei gandindu-se ca resturile de tapiterie folosita pentru scaunele, banchetele sau alte elemente ale masinilor ar putea fi transformate in huse pentru iPhone.

Zis si facut, Tesla lansand zilele trecute noua colectie de huse pentru iPhone facute din piele ce este folosita la tapiteria masinilor, acestea fiind vandute la pretul de 45 de dolari in cadrul website-ului sau, diverse buzunare putand fi adaugate la cerere si contra-cost.

Mai mult decat atat, Tesla produces si manusi touchscreen din acelasi tip de piele, astfel ca un fan al companiei isi poate cumpara o sumedenie de accesorii pentru iPhone impreuna cu masina pe care si-a dorit-o de atat de mult timp.

Tesla carcasa iPhone rest tapiterie 1

Tesla, exact precum Apple, a inteles ca pentru a fideliza un cumparator este nevoie sa-i oferi si produse personale care sa-i aminteasca mereu de compania ta, iar acelasi lucru este valabil si in cazul majoritatii producatorilor de masini de lux.

Tesla carcasa iPhone rest tapiterie 2

Tesla carcasa iPhone rest tapiterie 3

manusi touchscreen Tesla

manusi touchscreen Tesla 1