Aplicatia App Store a iOS are o noua functie

App Store aplicatii universale Apple TVApple a actualizat in cursul noptii trecute App Store-ul accesat de sute de milioane de posesori de iDevice-uri din intreaga lume pentru a implementa o functie noua ce are legatura cu un produs recent lansat pe piata.

Mai exact, incepand de aseara App Store afiseaza in descrierile aplicatiilor si existenta unei aplicatii ce poate fi instalata pe Apple TV 4, astfel ca utilizatorii vor avea ocazia de a se bucura de continutul sau inclusiv pe noul produs si implicit pe ecranul unui televizor.

In imginea alaturata puteti vedea cum marcheaza compania Apple aplicatiile care sunt disponibile si pentru Apple TV 4, informatia fiind vizibila deasupra celor care ofera detalii despre in-app purchase-uri, update-urile anterioare sau website-ul dezvoltatorului.

Desi poate parea neimportanta pentru multi, aceasta informatie este extrem de utila pentru cei care doresc sa descopere rapid aplicatii pe care le pot utiliza pe propriile Apple TV 4, asta deoarece o mare parte din functionalitatea acestui produs are la baza aplicatii.

In momentul de fata exista peste 2600 de aplicatii disponibile pentru Apple TV 4 in App Store, Apple aproband aproximativ 400 de aplicatii in fiecare saptamana.