Auxo 3 pentru iOS 9 a fost lansat

1

Auxo 3 iOS 9Auxo 3 pentru iOS 9 a fost lansat in cursul noptii trecute in Cydia, noua versiune a tweak-ului fiind oferita acum ca un pachet separat de versiunile anterioare, deci fara vreo imbunatatire de functionalitate adusa pentru utilizatori.

Creatorii Auxo 3 au hotarat ca versiunea pentru iOS 9 merita oferita separat in Cydia pentru cei interesati, un update de compatibilitate fiind lansat cu cateva saptamani in urma, asa ca acum oricine va putea cumpara pachetul separat.

Toti cei care au cumparat versiunea actualizata pentru iOS 9 a Auxo 3 vor putea face upgrade la cea noua pentru doar 0.99 dolari, in timp ce utilizatorii care au cumparat Auxo 2 in trecut vor putea cumpara aceasta noua versiune la pretul de 1.99 dolari in loc de 2.99 dolari.

Auxo 3 pentru iOS 9 in versiunea separata nu aduce functii noi deoarece intregul tweak a avut nevoie de o rescriere pentru a fi compatibil cu noua versiune a sistemului de operare, deci nu a fost timp de imbunatatiri, ci doar de a face totul sa mearga cum trebuie.

Auxo 3 este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.