iOS 5.0.1 vs iOS 9.2 – comparatia performantelor (Video)

iPhone 4S performante iOS 9iOS 5 este versiunea de iOS cu care iPhone 4S a fost lansat de catre compania Apple, iOS 5.0.1 fiind lansat la scurt timp pentru a rezolva diverse probleme de functionare intampinate de catre utilizatori.

Din 2011 si pana acum compania Apple a ajuns iOS 9.2 cu cateva zeci de versiuni intermediare lansate, iar cineva s-a gandit sa faca o comparatie intre performantele pe care smartphone-ul le avea in momentul aparitiei pe piata si cele pe care le are acum.

Probabil niciunul dintre voi nu se astepta sa vada diferente mici intre performantele iPhone 4S cu iOS 5.0.1 si iPhone 4S cu iOS 9.2, dar clipul video de mai jos ne arata exact ceea ce au primit primii utilizatori care au cumparat acest terminal de pe piata in 2011.

Compania Apple se chinuie sa mentina iPhone 4S in vanzare in anumite piete de pe glob si ofera suport pentru el inclusiv in iOS 9.2, insa este clar ca dispozitivul este depasit din toate pucntele de vedere si cu siguranta iOS 10 nu va mai putea fi instalat de utilizatori.

Articolul precedentProgramul de vanzare in rate a iPhone are succes
Articolul următorCum cureti RAM-ul iPhone fara a-l reporni
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.