Produsele Apple in topul cautarilor Google in 2015

produse Apple top cautari Google 2015Produsele s-au aflat Apple in topul cautarilor facute pe motorul de cautare Google in cursul anului 2015, insa desigur ca aceasta nu este o surpriza pentru cineva deoarece toata munca celor din Cupertino a fost extrem de apreciata de lumea intreaga.

Astazi cei de la Google au publicat topurile cautarilor facute in cadrul propriului motor de cautare in cursul anului 2015, iar smartphone-ul iPhone 6S a fost plasat pe prima pozitie, Samsung Galaxy S6 ocupand locul al doilea, in timp ce Apple Watch a incheiat podiumul prestigios.

Pe pozitia a patra regasim, desigur, tableta iPad Pro care a generat foarte mult interes in lumea intreaga, acesta fiind si ultimul produs Apple din top 10, LG G4 incheind un top 5 in care smartphone-urile au dominat, in timp ce o tableta si un smartwatch au fost deasemenea prezente.

In top 10 cele mai populare cautari Google facute pentru domeniul IT se afla inca doua produse Microsoft, HTC One M9, Nexus 6P si Surface Pro 4, Apple si coreenii de la Samsung avand cate 3 produse in top, in timp ce GOogle, LG, HTC si Microsoft au avut doar unul.

  1. iPhone 6s
  2. Samsung Galaxy S6
  3. Apple Watch
  4. iPad Pro
  5. LG G4
  6. Samsung Galaxy Note 5
  7. Samsung Galaxy J5
  8. HTC One M9
  9. Nexus 6P
  10. Surface Pro 4

In ceea ce priveste topul celor mai cautati termeni in cadrul motorului de cautare Google in cursul anului 2015, nicio companie IT populara nu a fost in top, insa acest lucru este perfect normal deoarece lumea are cu totul alte preocupari decat smartphone-uri sau tablete.

  1. Lamar Odom
  2. Charlie Hebdo
  3. Agar.io
  4. Jurassic World
  5. Paris
  6. Furious 7
  7. Fallout 4
  8. Ronda Rousey
  9. Caitlyn Jenner
  10. American Sniper

In final, mai jos puteti vedea si un clip video facut de catre cei de la Google pentru a prezenta grafic topul celor mai populare cautari facute in cursul anului 2015.