iOS 9.2 le umileste pe surorile Kardashian

iOS 9.2 umilinta Kardashian1aiOS 9.2 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple si se pare ca el contine un bug care are drept rezultat corectarea unui cuvant jignitor cu numele Kardashian, cel al celebrelor surori promovate atat de intens la televiziunile americane de cativa ani.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iOS 9.2 corecteaza automat cuvantul lardass cu cuvantul Kardashian, iar pentru cei dintre voi care nu stiu, acel cuvant face referire intr-un mod negativ la posteriorul generos al cel putin uneia dintre surorile Kardashian.

Existenta acestui bug in iOS 9.2 este umilitoare pentru surorile Kardashian si el exista cel mai probabil deoarece un inginer al companiei Apple l-a plasat acolo, sau sistemul iOS care invata sa auto-corecteze cuvinte a facut o asociere gresita la un moment dat.

Indiferent care este cauza existentei acestui bug umilitor pentru surorile Kardashian, compania Apple este singura vinovata pentru prezenta sa in iOS 9.2, insa deocamdata nimeni din familia surorilor nu a comentat problema, desi probabil o va face.

Singura metoda prin care Apple poate rezolva bugul este lansarea unei actualizari, iar aparitia iOS 9.2.1 beta 1 de aseara ar putea fi explicata de existenta acestui bug.