Cel mai cool selfie stick pentru iPhone (Video)

STIKBOX  selfie stickSTIKBOX este un selfie stick pentru iPhone care asteapta finantare pentru a fi lansat pe piata in cursul anului viitor, el fiind cel mai cool produs de acest gen dezvoltat vreodata pentru posesorii de terminale iPhone din lumea intreaga.

Vorbim despre un selfie stick care este ascuns intr-o carcasa in care puteti monta terminale iPhone, el avand in brat retractabil cu un mecanism extrem de interesant ce permite pliarea sa in dimensiunile unui temrinal iPhone folosit pentru a inregistra poze cu dispozitive iPhone.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza STIKBOX si ce vor primi tot cei care vor sustine proiectul in vederea lansarii sale pe piata in cursul anului 2016, o parte destul de mica din suma necesara pentru inceperea productiei fiind deocamdata stransa pentru el momentan.

Conform producatorilor, un selfie stick STIKBOX va fi vandut la pretul de doar 20 de lire, o suma mica in comparatie cu ceea ce ofera el, un asemenea accesoriu fiind extrem de util in orice fel de calatorie, eliminand necesitatea de a ocupa spatiu inutil cu un selfie stick normal.

STIKBOX selfie stick

Voi ce parere aveti despre STIKBOX ?

5 COMENTARII