Instaleaza iOS 9.2.1 public beta 1

4

Instaleaza iOS 9.2.1 public beta 1iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga care sunt interesati sa testeze aceasta versiune beta a iOS.

Dimineata v-am spus care sunt primele impresii iOS 9.2.1 beta 1 dupa testarea pe iPhone 6S Plus si va recomand sa cititi acel articol pentru ca din pacate aceasta prima versiune beta a sistemului de operare nu este chiar atat de grozava precum pare la o simpla citire a numelui sau.

Dupa instalarea iOS 9.2.1 public beta 1 nu veti vedea vreo schimbare in interfata iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor voastre deoarece nu exista vreuna, asa ca veti resimti doar schimbarile facute in codul sursa al sistemului de operare si nimic mai mult, deci nu va asteptati la altceva.

Instalarea iOS 9.2.1 public beta 1

Instalarea iOS 9.2.1 public beta 1 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.2.1 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.2.1 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.