Prima Pagina iOS 9.2.1 iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2.1 public beta 1iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, cu doar o zi dupa lansarea iOS 9.2.1 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cei din Cupertino grabind testarea acestei versiuni a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 9.2.1 public beta 1 vine la doar o zi distanta de iOS 9.2.1 beta 1, este destul de clar ca aceasta versiune a sistemului de operare ofera exact ceea ce dezvoltatorii au disponibil inca din cursul serii trecute din partea companiei Apple, asa ca nu va asteptati la altceva.

Dimineata v-am spus care sunt primele impresii iOS 9.2.1 beta 1 pe iPhone 6S Plus si inainte sa instalati aceasta versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch va recomand sa cititi acel articol pentru a intelege daca merita facuta instalarea in terminale sau nu.

Daca ati instalat iOS 9.2 in terminalele voastre, nu veti vedea vreo actualizare pentru a instala iOS 9.2.1 public beta 1, insa veti avea posibilitatea de a face Software Update, Actualizare Software, de la un iOS 9.2 public beta mai vechi la aceasta noua versiune direct din dispozitive.

iOS 9.2.1 public beta 1 poate fi instalat pe orice iPhone, iPad si iPod Touch care este compatibil cu iOS 9, Apple neavand restrictii in ceea ce priveste utilizatorii care pot instala aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca va puteti bucura de ea chiar din acest moment.

 • Pingback: Instaleaza iOS 9.2.1 public beta 1 | iDevice.ro()

 • Pingback: iOS 9.2.1 beta 1 a fost lansat! | iDevice.ro()

 • Darkyno

  Salutari,
  Eu am avut 9.2 public beta4, am facut downgrade la 9.1 pentru a putea instala 9.2 final si acum seara tot imi apare 9.2.1 pubic beta 1, desi nu ar trebui.
  Inseamna ca nu am 9.2 final?

 • Bogdan U.

  Tocmai ce spuneam ieri ca se lanseaza si beta public

 • Bogdan U.

  Ba da, dar ai certificatul instalat il gasesti in Settings-> General -> profile, dar daca ai facut backup inainte de downgrade si apoi ai restore este normal sa iti ramana acest profil.

 • Dabija

  Au ajuns astia de la apple mai rau ca androidul…. Nonstop update…
  Beta….trial…freeware… Ca in piatza…
  Apple mori incet si sigur…

 • durusmihai

  @Dabija tu gandesti? ti se pare un lucru rau ca lanseaza update-uri ca sa rezolve toate probeleme?

 • Bogdan U.

  Tot timpul romanul gandeste mai bine si in general cei care nu au nici cea mai mica legatura cu acest domeniu (dezvoltare de soft) dar asa ne place noua sa ne dam cu presupusul, ba o fi bine sa instalez, nu o fi, imi arde telefonul sau il raceste bocna….Atata timp cat Apple lanseaza un update, mai ales in zona de beta si mai este si public cu siguranta repara un bug…am o intrebare pentru Zaone: cum ai testat tu acest build beta, de tot spui merge mai prost, se misca mai greu ( parca ar avea picioare) nu mai induce lumea in eroare cu astfel de afirmatii, tu de exemplu cand faci update la aceasta aplicatie nu o testezi inainte? Nu este normal sa ai versiuni beta de test? Hai sa nu mai gandim tipic romaneste….

 • Bogdan U.

  @durusmihai: stimate domn, probabil domnul Dabija gandeste in urma informatiilor primite de aici si atunci reactia lui este aproximativ normala pentru un om care nu este in domeniu, pentru ca imi este greu sa cred ca dansul stie cu ce se mananca acest domeniu de dezvoltare de software.

 • Dabija

  @Bogdan
  Multumesc de sustinere…
  Eu sunt un simplu utilizator care astept dupa ce am dat o caruta d bani sa-si faca treaba. Nu in fiecare zi 2 ore sa-mi pierd cu toate tampeniile lor de buguri.
  Sa verifice naibii bugurile pe cobai nu pe noi… Stima.

 • Bogdan U.

  @dabija: nu te supara, dar vina iti apartine, asta in cazul in care folosesti o versiune de test. Daca nu acest articol nu iti este adresat. iOS 9.2 fuctioneaza cel mai bine trust me, este normal sa testeze anumite variante inainte de lansare.
  P.S.: daca ar testa pe cobai ar fi nasol ca ei nu stiu sa utilizeze un iPhone

 • Bogdan U.

  P.S.: Apple publica aceste versiuni de test pentru iOS, deoarece iOS-ul functioneaza diferit de la terminal la terminal, datorita faptului ca fiecare terminal are instalat terte aplicatii si acestea sunt diferite. Apple nu poate testa aceste versiuni beta pentru toate aplicatiile din AppStore, de aceea functionarea este diferita fie ea si la o versiune finala.

 • Dabija

  P.S. Bogdan
  Cobaii suntem noi fraierii care instalam ca ei sa detecteze bugurile lor. Si culmea o facem pe gratis ca suntem prosti… Ce ne ofera Apple gratis ? Nimic. Ce ofera momentan gen icloud 5gb o fac datorita concurentei altfel vedeam noi gratis “…..” Numai bine 🙂

 • Nicu

  Asa mi s-a intamplat si mie