iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat!

iOS 9.2.1 public beta 1iOS 9.2.1 public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, cu doar o zi dupa lansarea iOS 9.2.1 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, cei din Cupertino grabind testarea acestei versiuni a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 9.2.1 public beta 1 vine la doar o zi distanta de iOS 9.2.1 beta 1, este destul de clar ca aceasta versiune a sistemului de operare ofera exact ceea ce dezvoltatorii au disponibil inca din cursul serii trecute din partea companiei Apple, asa ca nu va asteptati la altceva.

Dimineata v-am spus care sunt primele impresii iOS 9.2.1 beta 1 pe iPhone 6S Plus si inainte sa instalati aceasta versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch va recomand sa cititi acel articol pentru a intelege daca merita facuta instalarea in terminale sau nu.

Daca ati instalat iOS 9.2 in terminalele voastre, nu veti vedea vreo actualizare pentru a instala iOS 9.2.1 public beta 1, insa veti avea posibilitatea de a face Software Update, Actualizare Software, de la un iOS 9.2 public beta mai vechi la aceasta noua versiune direct din dispozitive.

iOS 9.2.1 public beta 1 poate fi instalat pe orice iPhone, iPad si iPod Touch care este compatibil cu iOS 9, Apple neavand restrictii in ceea ce priveste utilizatorii care pot instala aceasta versiune a sistemului de operare, asa ca va puteti bucura de ea chiar din acest moment.