O treime dintre americani cred ca Apple ar trebui sa conduca SUA

Apple conducere SUA1 din 3 americani considera ca Apple ar trebui sa isi instaleze un guvern si pe Tim Cook in functia de presedinte pentru a conduce SUA, cei din Cupertino avand parte de mai multa incredere decat politicienii care conduc acum tara.

Conform unui studiu recent derulat in SUA, 1 din 3 americani sunt de parere ca Apple s-ar descurca mult mai bine decat actualul guvern american sa conduca tara, lucru care in final s-ar putea dovedi a fi adevarat daca doar profitul ar fi principala grija a lor.

In urma celor de la Apple regasim compania Walt Disney, 28% dintre americani afirmand ca Mickey Mouse si Goofy ar face o treaba mai buna decat oricare dintre liderii partidului republican din SUA si adevarul este ca mare diferenta intre ei probabil ca nu ar fi.

Facebook ocupa doar pozitia a patra in topul companiilor care ar putea inlocui cu succesul guvernul SUA, in viziunea americanilor, cei de la Starbucks incheind un top 5 in care regasim si American Express, diferenta dintre Apple si restul fiind foarte mare.

One in three Americans think Apple’s leadership team would do a better job in overseeing the U.S. government than any politicians, according to an Rbb Communications study. …consumers likely chose Apple for the top spot because it hits all three “breakout brands” requirements: putting the customer first; creating the future; and communicating openly and honestly.

Acum daca va intrebati de ce au ales americanii compania Apple, ei bine faptul ca ea pune foarte mare accent pe satisfacerea consumatorilor, faptul ca ea creeaza produse pentru viitor si are o comunicare deschisa si onesta au atras increderea tuturor.

Acest studiu demonstreaza cat de populara este compania Apple in SUA, dar si cat de creduli sunt americanii cand vine vorba despre explicatiile de pr oferite de catre companii, insa cu siguranta putina lume este uimita de naivitatea lor.