Joaca-te cu Millidge si Doig si castiga smartphone-uri

Orange Xmas DuetIarna aceasta cartelele prepay sunt tinta lui Mos Craciun Orange, operatorul de telefonie mobila oferind beneficii de pana la 4 ori mai mari pentru cei care intra in spiritul Craciunului intr-un joculet extrem de distractiv si competitiv pe care il puteti incerca pe website-ul orange.ro.

Joaca Xmas Duet cu Millidge si Doig, cele doua personaje extrem de dragalase Orange Prepay, si poti castiga de pana la 4 ori mai multe beneficii pentru cartela ta prepay, oferta celor de la Orange fiind disponibila pentru toate cartelele preplatite cu oferte de minim 5 euro active.

Pentru ca de Craciun spiritul de echipa si apropierea fata de persoanele iubite inconjoara intreaga planeta, jocul Xmas Duet va indeamna sa alegeti o persoana apropiata cu care sa cantati melodia de Craciun a lui Milidge si Doig, sa adunati puncte si sa castigati beneficii pentru oferta voastra.

Totul incepe in aceasta pagina a website-ului Orange pe care trebuie sa o deschideti pe telefon mobil sau tableta, mai apoi trebuie sa inclinati dispozitivul, sa dati sonorul la maxim si sa va pregatiti degetele pentru putina activitate care la final se va lasa cu premii de care va veti putea bucura de Craciun.

Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, joculetul Xmas Duet cu Millidge si Doig va provoaca sa atingeti ecranul telefonului sau tabletei in momentele potrivite pentru a-i ajuta pe cei doi petrecareti sa cante melodia Orange, fiecare sincronizare fiind premiata cu puncte.

Fiecare dintre cele doua mascote are o viata care scade de fiecare data cand nu sincronizati o nota muzicala, iar jocul este impartit pe nivele de viteza in care va trebui sa fiti indeajuns de rapid pentru a putea reproduce melodia de Craciun a Orange.

PENTRU A PRIMI BENEFICIILE, TREBUIE SĂ AI UN NUMAR ORANGE PREPAY ACTIV, CU O OPȚIUNE DE MINIM 5 EURO CREDIT DIN OFERTA CURENTĂ ACTIVĂ, ȘI SA DUCI JOCUL PÂNĂ LA CAPAT. DACĂ FACEȚI MINIM 2000 PUNCTE, TU ȘI PRIETENUL TĂU PUTEȚI CÂȘTIGA SĂPTĂMÂNAL, PRIN TRAGERE LA SORȚI, 2 TELEFOANE SAMSUNG GALAXY J5, CÂTE UNUL PENTRU FIECARE.

Cu cat avansati mai mult in joc, cu atat mai mare va fi numarul de puncte obtinute, iar la final veti avea posibilitatea de a beneficia de promotia Orange Prepay introducand numarul vostru de telefon si pe cel al partenerului intr-o pagina speciala a website-ului Orange.

Orange Xmas Duet 1

Mai mult decat atat, daca aveti un scor suficient de mare, puteti face o poza care va fi vizibila in clasamentul jocului Xmas Duet cu Millidge si Doig, astfel ca toata lumea va putea vedea care sunt cei mai buni jucatori care beneficiaza si de cele mai bune promotii.

Deci, cine face mai multe puncte decat echipa iDevice.ro ?

6 COMENTARII

  1. Am ajuns pe la 2000 dar s-a “dezorientat” telefonul si se pare ca jocul nu are auto-pauze. Oricum, cam patetic faptul ca nu am putut primi nici măcar bonusul x4 avand optiune custom Orange Young.

  2. @zaone de mentionat ca jocul poate fi jucat si de pe calculator .. fiind mult mai usor asa 🙂 Pacat ca nu au si iphoane ca premii cei de la @orange