Iata laboratorul in care este creat design-ul produselor Apple

tur virtual laborator design AppleIn interiorul campusului Apple din Cupertino exista un laborator secret vizitat de extrem de putini oameni din conducerea companiei, in el fiind creat design-urile utilizate pentru toate produsele lansate de catre compania Apple.

Acest laborator este controlat in totalitate de catre Jony Ive, Chief Design Officer-ul Apple, el si designerii din echipa sa avand instalate acolo masinarii de ultima generatie care pot creat aproape orice fel de design din aproape orice fel de materiale, unele dintre ele ajungand sa fie implementat in produse ce sunt lansate pe piata.

Ieri cei de la CBS au anuntat ca moderatorul emisiunii 60 minutes va participa la un tur al laboratorului secret al Apple, Jony Ive fiindu-i ghid, insa astazi vedem un clip video in care ne este prezentat un tur virtual al laboratorului, el fiind creat in totalitate pe calculator.

Acest tur virtual este produs avand la baza informatiile oferite de catre un designer care a lucrat timp de 10 ani acolo, dar si planurile cladirii in care este localizat acest laborator, deci tot ceea ce vedeti in clipul video de mai jos ar trebui sa fie in concordanta cu realitatea.

Totul incepe cu o usa metalica mare care pazeste o camera in care sunt prezentate design-urile noilor produse catre echipa de management a companiei Apple, o bucatarie fiind amplasata in spatele acestei camere, adiacent ei fiind situat spatiul in care sunt schitate efectiv design-urile produselor.

Mai multe detalii despre interiorul laboratorului secret al Apple, dimensiunea acestuia si pozitionarea camerelor veti vedea in clipul video de mai sus, iar daca aceste informatii se potrivesc cu cele reale sau nu vom afla zilele urmatoare dupa ce va fi publicat reportajul celor de la CBS.