Taylor Swift 1989 World Tour Live a fost lansat exclusiv in Apple Music

Taylor Swift 1989 World Tour Live Apple MusicSaptamana trecuta v-am spus ca Taylor Swift va lansa exclusiv pentru Apple Music documentarul inregistrat in timpul turneului mondial pentru promovarea albumului 1989, iar in cursul noptii trecute el a fost publicat in serviciul de streaming al celor de la Apple.

Taylor Swift 1989 World Tour Live este denumirea documentarului de 2 ore in care sunt prezentate cele mai importante concerte pe care celebra artista le-a tinut in diverse locatii de pe glob, milioane de fani adunandu-se pentru a o asculta cantand impreuna cu alti artisti importanti de pe planeta.

Majoritatea continutului este reprezentat de concertul sustinut de catre Taylor Swift in cadrul stadionului ANZ Stadium din Sydney, in fata a 76.000 de fani, insa exista o varietate de alte interviuri date de catre membrii echipei sale si diversele vedete care au luat parte la spectacole.

Mai mult decat atat, documentarul prezinta imagini din timpul repetitiilor avute de catre artista in cadrul locatiilor in care a avut reprezentatii, asa ca fanii vor avea parte de o experienta destul de interesanta in momentul in care vor urmari documentarul in Apple Music.

Desi Taylor Swift a criticat Apple in cursul acestei veri, compania Apple ar fi platit o suma serioasa de bani pentru a-i prezenta documentarul in exclusivitate, iar acum promoveaza continutul in intregul magazin online pentru toti cei interesati sa il urmareasca.

Daca sunteti interesati de documentarul Taylor Swift 1989 World Tour Live, atunci il gasiti pentru vizionare in aceasta pagina.