Apple Music va difuza in exclusivitate un documentar despre Taylor Swift

Taylor Swift Apple MusicApple Music va difuza in exclusivitate documentarul promovarii albumului 1989 al artistei Taylor Swift si vorbim aici despre inregistrari despre cel mai recent turneu mondial sustinut de catre artista in ultimele 8 luni ale acestui an.

Compania Apple si Taylor Swift ar fi incheiat un acord direct pentru ca Apple Music sa aiba in exclusivitate acest documentar, el urmand a fi oferit pentru streaming celor cateva milioane de abonati ai serviciului Apple, dar si celor care se vor inregistra in perioada urmatoare.

Acum cateva luni Taylor Swift acuza Apple ca isi bate joc de artistii ale caror melodii sunt difuzate prin Apple Music deoarece nu ii plateste suficient de bine pentru difuzari, insa iata ca acum cele doua parti au ajuns la un acord care va promova serios Apple Music in lumea intreaga.

Nimeni nu a furnizat o cifra pentru intelegerea dintre Taylor Swift si Apple Music, insa probabil vorbim despre multe milioane de dolari, mai ales ca Apple se poate folosi de imaginea artiste si de imagini din concerte pentru a-si promova serviciul in lumea intreaga.

Well now things are even better now: Apple and Swift are syncing up for a multi-pronged deal that will give Apple exclusive rights to a Swift concert video that debuts on Sunday, December 20, as well as her help on a big Apple Music marketing campaign. Swift, apparently, will get a nice check in return.

Practic Apple a reusit sa repare relatia cu Taylor Swift, unul dintre cei mai populari artisti de pe planeta, iar in documentarul ce urmeaza sa fie lansat vom vedea alti artisti importanti precum: Mick Jagger, Justin Timberlake, Selena Gomes, Alanis Morissette, Wiz Khalifa si multi alti artisti invitati sa cante pe scenele turneului.

Avand in vedere popularitatea enorma de care se bucura Taylor Swift in momentul de fata, Apple are foarte multe de castigat de pe urma acestei asocieri, insa cu siguranta plateste si suficient de multi bani.

https://twitter.com/taylorswift13/status/676085322061512704