Toate melodiile The Beatles vor fi disponibile in Apple Music

The Beatles Apple MusicApple Music a fost lansat in luna iunie cu posibilitatea de a face streaming audio pentru doar o parte dintre dintre melodiile disponibile in iTunes Music Store, compania Apple fiind criticata pentru acest neajuns, desi in practica vina nu era a sa.

Problema era la artisti sau la reprezentantii acestora, ei evitand sa ofere muzica pentru streaming din diverse motive, printre trupele importante ce lipsesc din Apple Music aflandu-se si The Beatles, insa lucrurile ar urma sa se schimbe in cursul saptamanii viitoare, sau cel putin asta sustine o sursa apropiata trupei.

Conform acestei surse, toata muzica The Beatles urmeaza sa fie disponibila pentru streaming audio in multiple servicii de acest gen disponibile in lumea intreaga, insa nu se stie care dintre ele va lansa muzica primul, asta daca vreunul va avea exclusivitate pentru ea.

Apple Music, Spotify, Google Music si probabil alte servicii de streaming americane vor avea muzica The Beatles disponibila pentru streaming audio chiar in ziua de Craciun, includerea sa urmand a fi facuta fara a creste pretul de baza al abonamentelor lunare percepute utilizatorilor.

The Beatles, the most beloved rock band in history — and one of the most persistent holdouts in the digital age of music listening — are set to finally arrive on streaming services, according to sources with knowledge of the negotiations.

Probabil unii dintre voi stiu deja ca muzica The Beatles a ajuns cu greu in iTunes Music Store, iar includerea sa in Apple Music probabil nu a fost chiar atat de usoara, insa daca sunteti unul dintre fanii trupei, atunci ar trebui sa va puteti bucura de melodii incepand de saptamana viitoare.