Samsung Galaxy S7 va fi lansat in martie

Samsung Galaxy S7 lansare martieSamsung Galaxy S7 va fi lansat in martie de catre companai Samsung si partenerii sai operatori de telefonie mobila, perioada de aparitie fiind divulgata de catre un operator din China impreuna cu strategia sa pentru anul viitor si diverse alte lansari.

In imaginea de mai sus puteti vedea ca operatorul de telefonie mobila China Mobile anunta faptul ca Samsung Galaxy S7 va fi lansat in luna martie de catre compania Samsung, perioada fiind destul de credibila avand in vedere ca diverse zvonuri anunta prezentarea sa in 22 – 25 februarie 2015.

Anul trecut compania Samsung a ales o perioada similara pentru lansarea Samsung Galaxy S6 si a Samsung Galaxy S6 Edge pe piata, asa ca nu ar fi absolut deloc greu de crezut ca anula cesta lucrurile vor fi similare pentru a aduce produsul cat mai repede pe pietele globale.

Samsung Galaxy S7 va fi lansat in martie

Daca Samsung Galaxy S7 va fi lansat in martie in lumea intreaga, atunci exista sanse foarte mari ca el sa fie disponibil impreuna cu Samsung Galaxy S7 Edge sau Samsung Galaxy S7 Plus, informatii contradictorii aparand in legatura cu linia completa de produse Samsung pregatite acum.

In ceea ce priveste specificatiile internet, se speculeaza ca Samsung Galaxy S7 va avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 820 si Samsung Exynos 8890 care ii vor oferi un spor de performanta major fata de iPhone 6S si iPhone 6S Plus, 3 sau 4 GB RAM urmand a fi deasemenea implementati.

Partea interesanta este ca unele zvonuri anunta lansarea Samsung Galaxy S7 la un pret mult mai atragator decat s-ar fi asteptat multa lume, cei de la Samsung parand sa fi invatat din greselile anului trecut cand au lansat noi smartphone-uri de top la preturi mult prea mari.

Acestea fiind spuse, luna martie se anunta interesanta deoarece impreuna cu Samsung, HTC si alte mari producatori de smartphone-uri ar putea lansa terminale noi.

4 COMENTARII

  1. Poate Snapdragon 820 nu Qualcomm 810 . Majoritatea noilor Galaxy S au fost anuntate in martie , asa ca nu e nici o schimbare majora sau grabeala .