Facebook permite incarcarea de Live Photos

Facebook Live PhotosFacebook va permite incarcarea de Live Photos incepand de astazi in reteaua sa de socializarea, suportul pentru acest tip de poze venind la timp pentru ca toata lumea sa se poata lauda cu poze animate facute de pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Facebook a promis ca va implementa suport pentru Live Photos pana la sfarsitul acestui an si s-a tinut de cuvant, oferindu-le unor utilizatori suport pentru noul format de poze cu doar putin peste o saptamana ca anul 2015 sa se incheie.

Incarcarea de Live Photos in reteaua de socializare Facebook se face exact precum orice alta poza salvata in terminalele noastre, exceptia fiind ca utilizatorii trebuie sa apese pe un buton numit Live care apare in partea dreapta jos a ecranului, fara apasarea sa poza fiind statica.

Live Photos incarcate in reteaua de socializare Facebook vor fi marcate special cu acele cercuri vizibile si in iOS in partea dreapta jos a pozei, astfel ca atunci cand le veti vedea veti sti ca este vorba despre o poza speciala inregistrata cu noile smartphone-uri ale companiei Apple.

Pozele vor fi afisate in reteaua de socializare Facebook fara animatie pana in momentul in care cineva apasa indelung pe ele, deci practic totul se intampla precum in iOS, iar acest lucru este si normal, avand in vedere ca si restul aplicatiilor cu acest suport functioneaza la fel.

Pentru a putea incarca Live Photos in Facebook va trebui mai intai sa fiti invitati de catre companie sa incercati noul sistem, diversi utilizatori de pe glob primind invitatii, asa ca nu incercati sa incarcati pozele direct, ci asteptati sa fiti invitati prin aplicatia Facebook.

2 COMENTARII