Jailbreak iOS 9.2 ar putea fi lansat anul acesta

Jailbreak iOS 9.2Jailbreak iOS 9.2 ar putea fi lansat anul acesta de catre echipa de hackeri TaiG, un partener al lor anuntand faptul ca aceasta este deja in dezvoltare si publicand o pagina care explica metoda de utilizare.

V-am spus acum cateva saptamani ca iOS 9.2 jailbreak este dezvoltat de Pangu Team, iar acum aflam ca echipa lor competitoare din China are exact aceleasi planuri pentru jailbreak iOS 9.2, doar ca TaiG intentioneaza sa lanseze solutia de jailbreak mai devreme decat sperau multi.

Pangu Team a afirmat ca solutia lor de iOS 9.2 jailbreak ar putea fi lansata cel mai tarziu anul viitor, insa din moment ce pentru jailbreak iOS 9.2 TaiG exista deja o pagina dedicata procesului de instalare, este clar ca aceasta solutie ar trebui sa fie disponibila prima.

Jailbreak iOS 9.2 – lansare de Craciun

Detaliile privind lansarea acestei solutii de jailbreak iOS 9.2 vin de la 3K Assistant, programul instalat cu solutiile TaiG, compania din spatele sau finantand fiecare lansare de solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea scotand bani de pe urma asiaticilor care foloseau jailbreak-ul.

Concurenta dintre chinezi pentru a lansa jailbreak iOS 9.2 este foarte mare, iar acest lucru este extrem de benefic pentru noi, asa ca ne vom bucura mult mai devreme de o solutie de jailbreak pentru iDevice-urile noastre si stiu ca multi dintre voi asteptati cu nerabdare asa ceva.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca TaiG lucreaza acum pentru a lansa solutia de jailbreak iOS 9.2 in apropierea Craciunului sau cel tarziu inainte de sfarsitul anului, asa ca exista sanse foarte mari ca 2016 sa inceapa cu o solutie de jailbreak public disponibila.