iOS 9.1 nu mai poate fi instalat pe iPhone sau iPad

6

iOS 9.1 instalare AppleiOS 9.1 nu mai poate fi instalat pe iPhone sau iPad de catre clientii companiei Apple, cei din Cupertino sistand in cursul noptii trecute semnarea SHSH-urilor pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 9.2 a fost lansat acum aproape acum 2 saptamani de catre compania Apple, blocarea posibilitatii de a mai instala iOS 9.1 era de asteptat deoarece asa procedeaza compania americana dupa lansarea unei versiuni majore a sistemului sau de operare.

Desi iOS 9.1 nu mai poate fi instalat in momentul de fata sau in viitor, iOS 9.2 a adus atat de multe imbunatatiri incat putina lume ar putea regreta disparitia sa, mai ales ca pentru el nu exista o solutie de jailbreak, deci practic nu prea exista motive pentru ca cineva sa ii simta lipsa.

Impreuna cu iOS 9.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple a blocat si posibilitatea de a mai instala iOS 9.0.1 pentru Apple TV-urile vechi, astfel ca nici pe acele dispozitive nu veti mai putea instala respectiva versiune a sistemului d eoperare oferita de catre Apple.

Acestea fiind spuse iOS 9.1 poate fi dat uitarii incepand de astazi, iar din moment ce o solutie de jailbreak iOS 9.2 se afla deja in proces de dezvoltare, este clar ca toata lumea isi va indrepta atentia catre ea, update-ul fiind recomandat chiar si de catre minte in momentul de fata.