iOS 9.1 nu mai poate fi instalat pe iPhone sau iPad

iOS 9.1 instalare AppleiOS 9.1 nu mai poate fi instalat pe iPhone sau iPad de catre clientii companiei Apple, cei din Cupertino sistand in cursul noptii trecute semnarea SHSH-urilor pentru aceasta versiune a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 9.2 a fost lansat acum aproape acum 2 saptamani de catre compania Apple, blocarea posibilitatii de a mai instala iOS 9.1 era de asteptat deoarece asa procedeaza compania americana dupa lansarea unei versiuni majore a sistemului sau de operare.

Desi iOS 9.1 nu mai poate fi instalat in momentul de fata sau in viitor, iOS 9.2 a adus atat de multe imbunatatiri incat putina lume ar putea regreta disparitia sa, mai ales ca pentru el nu exista o solutie de jailbreak, deci practic nu prea exista motive pentru ca cineva sa ii simta lipsa.

Impreuna cu iOS 9.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple a blocat si posibilitatea de a mai instala iOS 9.0.1 pentru Apple TV-urile vechi, astfel ca nici pe acele dispozitive nu veti mai putea instala respectiva versiune a sistemului d eoperare oferita de catre Apple.

Acestea fiind spuse iOS 9.1 poate fi dat uitarii incepand de astazi, iar din moment ce o solutie de jailbreak iOS 9.2 se afla deja in proces de dezvoltare, este clar ca toata lumea isi va indrepta atentia catre ea, update-ul fiind recomandat chiar si de catre minte in momentul de fata.

Articolul precedentThis War of Mine – este disponibila la REDUCERE
Articolul următorApple ataca o lege britanica menita sa reduca securitatea iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.