Functia de apeluri video a WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger apeluri VideoLa peste 5 ani distanta din momentul in care Apple a lansat FaceTime, WhatsApp Messenger va lansa o functie pentru apeluri video, in imaginea alaturata fiind prezentata interfata pe care utilizatorii o vor vedea in momentul in care vor initia sau primi aceste apeluri de la prieteni.

Dupa cum puteti vedea deja, interfata pentru apeluri video prin WhatsApp Messenger este similara cu cea oferita de catre FaceTime in momentul de fata si spun similara deoarece nu este ceva identic, asa ca nu va asteptati sa vedeti totusi chiar asa precum stiati.

Initiierea apelurilor video prin WhatsApp Messenger se face exact precum in cazul initierii apelurilor VoIP sau a celor voce, asa ca nu veti avea probleme din acest punct de vedere, acceptarea facandu-se exact precum in cazul anterior, feed-ul video fiind deschis imediat.

Cand primiti un apel video prin WhatsApp Messenger veti vedea pe ecran o poza a contactului vostru impreuna cu numele acestuia, mentiunea incoming call fiind afisata sub aceste date, dupa acceptare fiind afisat in WhatsApp Messenger un counter cu minutele scurse de la acceptare.

Separat de functia de apeluri video, WhatsApp Messenger ne va permite sa accesam mult mai usor conversatiile cu diversi prieteni, acestea fiind afisate acum in tab-uri, astfel ca trecerea de la una la alta se va face mult mai usor, fara a reveni la sectiunea Chats a WhatsApp Messenger.

Deocamdata nu se stie cand va fi lansata noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger care contine functia de apeluri video si noua interfata pentru chat, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.