Prima Pagina Apple Apple blocheaza reparatiile pentru o serie de produse

Apple blocheaza reparatiile pentru o serie de produse

5

reparatii produse AppleCompania Apple a inclus in cursul zilelor trecute noi produse pe lista celor care nu mai beneficiaza de suport pentru reparatii in centrele sale autorizate, iar aici vorbim despre dispozitive electronice care au fost lansate cu minim 6 – 7 ani in urma de catre cei din Cupertino.

Unele dintre aceste produse beneficiau de reparatii in SUA si Turcia in baza legislatiei care obliga Apple sa le repare, insa in restul tarilor de pe glob ele nu mai beneficiau de reparatii in centrele specializate ale companiei Apple, iar schimbarea de astazi le scoate complet din ciclul de reparatii.

Produsele care nu mai beneficiaza de reparatii din partea Apple incepand de astazi sunt :

  • iMac (21.5-inch, Late 2009)
  • iMac (27-inch, Late 2009)
  • MacBook Air (Mid 2009)
  • Mac Pro (Early 2009)
  • Time Capsule 802.11n (2nd generation)

Practic vorbim despre Mac-uri lansate in cursul anului 2009 si un Time Capsule de generatie veche, ele adaugandu-se unei liste foarte lungi in care sunt incluse deja toate produsele lansate de catre compania Apple inainte anului 2008 pe pietele globale.

In baza acestei decizii, magazinele Apple sau service-urile autorizate nu ar trebui sa mai repare aceste produse deoarece nu se mai produc piese pentru ele, asa ca daca aveti unul si are probleme, va trebui sa cautati inlocuitori la produse vechi.