Fotograful oficial al Casei Albe promoveaza camera iPhone 6

iPhone fotograf oficial casa albaFotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza, este utilizator al iPhone 6, iar intr-un articol publicat ieri, acesta promoveaza capacitatea camerei terminalului de a inregistra poze grozave, el publicand o serie de instantanee inregistrate in cursul anului 2015.

Fotograful a publicat aceste imagini in cursul anului 2015 pe propriul cont Instagram, insa le-a combinat si cu alte imagini inregistrate folosind aparate DLSR, evitand totusi sa specifice care au fost inregistrate cu iPhone si care au fost facute cu aparate profesionale.

Acum fotograful le aduce in prim-plan pe cele facute folosind camera iPhone 6 si ele sunt cu adevarat impresionante, nu doar prin situatiile pe care le-au imortalizat, ci si prin calitatea oferita pentru utiliatorii din lumea intreaga, Apple promovand acelasi lucru timp de 1 an.

My approach to my Instagram feed continues to be all square photos are taken with an iPhone, and full-frame horizontals and verticals are taken with a DSLR (usually a Canon 5DMark3, but I’ve also posted some from Sony, Nikon and Leica cameras).

De aceasta data Apple nu pare sa fie implicata in campania de promovare a camerei iPhone 6, fotograful parand sa promoveze terminalul din proprie initiativa, iar imaginile inregistrate de catre ele sunt cu adevarat demne de lauda, ele fiind promovate inclusiv de catre CEO-ul Apple, Tim Cook.

iPhone fotograf oficial casa alba 1

iPhone fotograf oficial casa alba 2

iPhone fotograf oficial casa alba 3

iPhone fotograf oficial casa alba 4

iPhone fotograf oficial casa alba 5

iPhone fotograf oficial casa alba 6

iPhone fotograf oficial casa alba 7

iPhone fotograf oficial casa alba 8

iPhone fotograf oficial casa alba 9