Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Edge – smartphone-ul viitorului (Video)

iPhone 7 Edge – smartphone-ul viitorului (Video)

12

iPhone 7 Edge conceptiPhone 7 Edge este denumirea data de catre un grafician unui nou concept pentru iPhone 7 care a fost publicat in cursul noptii trecute, el incercand sa ne prezinte modul in care ar putea evolua smartphone-ul companiei Apple in anii urmatori.

Acest concept al iPhone 7 Edge, desi mai bine era numit iPhone 7 Plus, prezinta un terminal care are doua noi difuzoare in partile superioara/inferioara, dar si un nou tip de constructie pentru camera amplasata in partea din spate a carcasei, anumite elemente fiind preluate de la HTC, de exemplu.

Conceptul iPhone 7 Edge nu elimina butonul Home cu Touch ID inregrat, insa prezinta un ecran usor curbat spre margini care afiseaza imagini extrem de clare pe multumita rezolutiei virtuale 2K, intregul aspect fiind totusi departe de ceea ce ar putea oferi Apple.

Chiar si asa, nu ar fi exclus ca iPhone-ul sa evolueze in ceva similar acestui iPhone 7 Edge in viitorul nu foarte indepartat, insa desigur cu unele modificari care sa il apropie de filosofia de design a companiei Apple, chiar daca si aceasta se schimba in mod constant.