iPhone 7 Edge – smartphone-ul viitorului (Video)

iPhone 7 Edge conceptiPhone 7 Edge este denumirea data de catre un grafician unui nou concept pentru iPhone 7 care a fost publicat in cursul noptii trecute, el incercand sa ne prezinte modul in care ar putea evolua smartphone-ul companiei Apple in anii urmatori.

Acest concept al iPhone 7 Edge, desi mai bine era numit iPhone 7 Plus, prezinta un terminal care are doua noi difuzoare in partile superioara/inferioara, dar si un nou tip de constructie pentru camera amplasata in partea din spate a carcasei, anumite elemente fiind preluate de la HTC, de exemplu.

Conceptul iPhone 7 Edge nu elimina butonul Home cu Touch ID inregrat, insa prezinta un ecran usor curbat spre margini care afiseaza imagini extrem de clare pe multumita rezolutiei virtuale 2K, intregul aspect fiind totusi departe de ceea ce ar putea oferi Apple.

Chiar si asa, nu ar fi exclus ca iPhone-ul sa evolueze in ceva similar acestui iPhone 7 Edge in viitorul nu foarte indepartat, insa desigur cu unele modificari care sa il apropie de filosofia de design a companiei Apple, chiar daca si aceasta se schimba in mod constant.

12 COMENTARII

  1. Scuze pt ca postez aici…Zaone, nu pot instala 9.2.1 public beta dupa ce dau Download profile imi da eroarea:An error occurred while processing your request.
    Reference #171.25b51002.1450817777.c81a063, ce pot face? Acum am 9.2 si imi face tot felul de probleme, il am de când a apărut, instalat pe curat, acum nu pot Răspunde la tel, nu gliseaza, sau azi suna tel si eu eram într-un mail si nu apărea nimic sa răspund, suna tel si el tot in mail a rămas , un sfat ??? Ms

  2. Daca apare un iphone cu ecran curbat ar fii bine sa apara si un proces.
    Apple atunci cand copiaza nu intereseaza pe nimeni, dar daca doar pare ca cineva ia sau ia ceva de la ei…dau in judecata in dreapta si stanga.

  3. S-au mai linistit toti cu procesele , mai ales Apple dupa ce le-au fost invalidate prostiile alea cu dreptunghiul cu colturi rotunjite si dupa ce-i copiaza pe toti la functii si chiar elemente de design .

  4. nu ai drepatate… daca ar fii sa fie asa .. iphone a fost primu telefon cu touchscreen…. asa ca toti ar fi trebuit sa ramana la butoane…