Cana care incarca un iPhone folosind caldura

cana incarcare iPhoneDaca aveti probleme cu incarcarea terminalelor voastre iPhone si v-ati saturat sa cautati o priza dimineata, ei bine o tanara de 15 ani are pentru voi o metoda mult mai simpla de a incarca un terminal iPhone, sau orice alt smartphone ce se afla in nevoie de o reincarcare rapida.

Ea a creat o cana speciala care este capabila sa transforme caldura lichidelor din interior in energie electrica pentru smartphone-urile noastre, iar in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a modului in care functioneaza inventia sa in lumea reala.

Ea nu explica exact ce tehnologie sta in spatele realizarii, insa de ani de zile exista solutii de a transforma caldura in energie electrica, iar a ei pare sa fie una destul de simpla si probabil nu chiar atat de costisitoare, eficienta fiind clar dovedita in clip.

Nu se stie ce nivel de incarcare poate oferi o asemenea cana, deci e greu de spus daca ea va incarca in totalitate un terminal iPhone sau doar partial, insa tanara nu este la prima inventie de acest gen.

Acum cateva luni ea a prezentat o lanterna care se incarca folosind doar caldura degajata de catre palma unei maini, iar cei de la Shell i-au oferit oferit 50.000 de dolari pentru a o ajuta sa breveteze tehnologii care genereaza electricitate folosind caldura generata de catre corp.

1 COMENTARIU