Prima Pagina WhatsApp Messenger Trucul care blocheaza WhatsApp pe PC si smartphone

Trucul care blocheaza WhatsApp pe PC si smartphone

blocare WhatsApp MessengerWhatsApp Messenger este o aplicatie folosita de aproximativ 1 miliard de oameni din intreaga lume si pentru ca vorbim despre un software pentru smartphone sau PC-uri, vorbim despre ceva imperfect care poate fi exploatat pentru a genera batai de cap pentru utilizatori.

Mai exact, un hacker a descoperit o noua metoda de a bloca un browser care ruleaza WhatsApp Web pe un calculator, sau aplicatia WhatsApp Messenger de pe terminalele Android, utilizatorii de iPhone-uri putand sta linistiti pentru ca nu sunt afectati.

Practic hackerul a descoperit ca daca trimite peste 4400 de caractere emoji in mesaje catre orice persoana ce foloseste WhatsApp Messenger sau WhatsApp Web, aplicatia ori browserul se vor bloca si se vor inchide imediat, procedura putand fi repetata la nesfarsit.

Acelasi hacker a descoperit anul trecut o alta vulnerabilitate a WhatsApp Messenger care i-a permis sa afecteze experienta de utilizare a persoanelor in acelasi mod, astfel ca el are experienta in a descoperi asemenea vulnerabilitati, noua fiind demonstrata mai jos.

In whatsapp web, whatsapp allows 65500-6600 characters.But after typing about 4200-4400 smiley browser starts to slow down. but since the limit is not yet reached so whatsapp allows to go on inserting. so it crashes while we type and send and in mobile too when it receives it overflows the buffer and it crashes.

Avand in vedere ca suntem in ajunul Craciunului si aceasta vulnerabilitate a WhatsApp Messenger abia a fost anuntata, exista posibilitatea ca unele persoane sa nu aiba parte de o sarbatoare chiar atat de fericita daca au prieteni pusi pe glume.

Partea buna in toata aceasta problema sta in faptul ca terminalele iPhone nu sunt afectate, aplicatia WhatsApp Messenger blocandu-se pentru cateva secunde la primirea unui asemenea mesaj, insa continuand sa functioneze fara probleme dupa redarea sa.

 • icetkk

  Poți să blochezi orice iPhone cu metoda asta, chiar în aplicația Messages. Și nu trebuie să fie caractere emoji, ci orice caractere. Se blochează chiar și telefonul tău dacă introduci prea multe caractere.
  Cel mai ușor blochezi un terminal cu mai puțin RAM ca al tău. De exemplu, pe 6S introduci caractere până începe să facă “paste”-ul cu dificultate și lag și dai “Send”. Cel care primește mesajul (un terminal de la iPhone 6 în jos) va avea surpriza că-i dă crash aplicația de mesaje. Dacă insiști cu introdusul de caractere și mai mult, până dă să crape terminalul tău, primitorul va avea dificultăți în a gestiona mesajul tău chiar și de pe MacBook (Pro 2014, i7, 8GB RAM, testat de mine în 2014, cu mesaj abia trimis de pe iPhone 5S).
  Deci, nu e nicio hacker-eală ce face băiatul ăla, e un flood rudimentar.

 • N-a spus nimeni ca e “mare hackereala”, doar un truc.

 • gheorghe

  parca ziceai ca iPhone nu e afectat

 • Si mi-am schimbat undeva afirmatia ?

 • gheorghe

  Nu , dar se pare ca nu e adevarata , dupa ce spune icetkk .

 • ni5to

  M am mancat in c.r si mi am blocat tel 6s plus.
  Ideea e ca in momentul in care era la paste si cu lag am primit un apel si m a scos din aplicatia de mesage. Apoi pauza nu am mai putut intra la loc.
  Dupa 2 ore de chin si modificat back up l am reusit sa mi recuperez tot mai putin mesajul cu pricina.
  Deci, nu faceti ca tampitul de mine, aveti sarbatorile cu chin daca nu va chinuiti…
  Of zaone zaone…:))) acum rad dar pana acum imi venea sa l sparg:))

 • ni5to

  Sarbatorile cu chin daca nu va chinuiti:)))-nush ce draq am vrut sa spun:))