iPhone 6S Plus umileste Nexus 6P si Lumia 950 XL in performante (Video)

iPhone 6S Plus e mai rapid ca Nexus 6P si Lumia 950 XLiPhone 6S Plus demonstreaza din nou ca este regele smartphone-urilor in ceea ce priveste performantele, el reusind sa depaseasca fara drept de apel Nexus 6P si Lumia 950 XL intr-un test publicat chiar in ajunul Craciunului.

iPhone 6S Plus umileste Nexus 6P si Lumia 950 XL in acest test si spun asta deoarece diferenta in rapiditatea indeplinirii task-urilor a creat o diferenta de 41 de secunde intre primul si al doilea terminal, fata de smartphone-ul Microsoft diferenta fiind de aproape 47 de secunde.

Daca privim strict aceste cifre, atunci iPhone 6S Plus este cu 50% mai rapid decat Nexus 6P, procentul fiind usor mai mare fata de Lumia 950 XL si da, o diferenta de 41 de secunde in indeplinirea task-urilor zilnice este vizibila indiferent de situatie.

Desi, ca sa fiu complet sincer, nu m-as fi asteptat ca iPhone 6S Plus sa castige acest test decat din cauza sistemului prost de multitasking al Android-ului, realitatea este ca el a fost mai rapid decat Nexus 6P si Lumia 950 XL inclusiv in partea initiala a testului care a implicat deschiderea aplicatiilor pentru prima oara.

Redeschiderea aplicatiilor din background prin utilizarea sistemului de multitasking a oferit un avantaj final de inca 2 secunde peste cele 19 pe care iPhone 6S Plus le avea fata de Nexus 6P, Nokia Lumia 950 XL fiind de la bun inceput stabilit pe locul al treila.

Avand in vedere ca Nexus 6P ruleaza un Android pur fara modificari facute de vreun producator si avand in vedere ca are hardware foarte potent, m-as fi asteptat ca el sa iasa castigator in prima parte a testului, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat.

De la Nokia Lumia 950 XL nu aveam mari asteptari avand in vedere ca Microsoft nu pune foarte mare accent pe rapiditate, iar asa vedem din nou ca iPhone 6S Plus si implicit iPhone 6S sunt cele mai rapide smartphone-uri de pe piata.