Nexus 6P – probleme cu ecranul de protectie al camerei

Nexus 6P panou protectie camera crapatNexus 6P se indoaie foarte usor din cauza unor probleme de constructie, insa se pare ca panoul de protectie al camerei Nexus 6P se crapa relativ usor, iar uneo o face aparent fara vreun motiv serios.

Conform unor utilizatori americani care au cumparat Nexus 6P, panoul de sticla care protejeaza camera, flash LED-ul si are cel mai probabil un rol estetic, se crapa din senin in anumite cazuri.

Unii utilizatori sustin ca acest panou de protectie din sticla a inceput sa se crape cand terminalul era pur si simplu plasat pe masa, iar situatia s-a intamplat pentru anumite persoane chiar si la o zi dupa achizitionarea dispozitivului, asa ca vorbim despre o problema ciudata.

Marturiile celor care experimenteaza aceasta problema par a fi extrem de ciudate, mai ales ca vorbim despre craparea din senin a sticlei fara ca utilizatorul sa o loveasca in vreun fel in timpul utilizarii, iar cei de la Google nu au deocamdata vreo explicatie pentru aceasta problema.

Nexus 6P panou protectie camera crapat 1

Ca sa fiu complet sincer, cred ca in unele cazuri situatia este exagerata si cred ca e imposibil ca acest panou de protectie sa se crape in timp ce terminalul sta linistit pe masa, insa daca problema este adevarata sau nu ne vom convinge in perioada urmatoare pe masura ce vom vedea tot mai multe marturii.

Voi ce parere aveti ?

Nexus 6P panou protectie camera crapat 2

Nexus 6P panou protectie camera crapat 3