Albumele The Beatles sunt disponibile in Apple Music

The Beatles Apple Music lansatUnele albume The Beatles sunt acum disponibile pentru streaming audio in Apple Music, asa cum au promis reprezentantii trupei inca de saptamana trecuta, insa marea dezamagire este ca nu toata muzica lor poate fi ascultata prin serviciile de streaming.

Apple Music, Google Play Music, Spotify, Tidal si multe alte servicii de streaming audio au cea mai mare parte a discografiei The Beatles, insa unele albume ale trupei sunt deocamdata indisponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, desi teoretic acest lucru nu ar fi trebuit sa se intample.

Mai exact, The Beatles Anthology nu este disponibil si vorbim aici despre 6 albume combinate in 3 parti, ele fiind oferite sub aceasta denumire ca parte a unui pachet ce avea rolul de a le oferi fanilor Beatles unele dintre cele mai populare melodii intr-o singura achizitie.

Separat, albumele Let It Be… Naked, Live at the BBC, Love si The Beatles in Mono nu fac parte deocamdata din colectia disponibila pentru streaming online si desigur ca vorbim aici despre un numar destul de mare de melodii care erau asteptat de catre foarte multa lume.

In ciuda acestor neajunsuri, cei care au asteptat atat de multa vreme disponibilitatea discografiei The Beatles in serviciile de streaming audio se pot macar bucura de numeroasele melodii care sunt acum disponibile pentru streaming pentru ei.