Apple recomanda aplicatii pentru noii posesori de iDevice-uri

nou App StoreNew to the App Store ? Aceasta este intrebarea pe care Apple le-o pune noilor posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care acceseaza magazinul sau de aplicatii, iar prin ea le recomanda cele mai bune titluri disponibile pentru ei.

Intreaga sectiune New to the App Store ? este impartita in multiple sub-sectiuni pe care utilizatorii le pot urmari, ele recomandand doar cele mai bune aplicatii din anumite categorii de interes pentru majoritatea celor care detin iDevice-uri de multi ani.

In sectiunea New to the App Store ? veti gasi aplicatii listate in urmatoarele sub-sectiuni : socializare online, jocuri cu nume importante, foto si video, jocuri de tip puzzle care sunt populare, aplicatii pentru stiri, aplicatii pentru fanii jocurilor cu masini si multe altele.

Avand in vedere ca de cateva luni compania Apple creeaza sectiuni de acest gen doar cu aplicatii alese manual de catre angajatii sai, puteti fi siguri ca indiferent ce veti descarca de acolo, alegerea voastra va fi una cat se poate de buna.

Sectiunea New to the App Store ? este disponibila pentru accesare din prima pagina a App Store.