Microsoft Selfie a fost lansata

Microsoft SelfieMicrosoft Selfie este o aplicatie special dezvoltata de catre compania Microsoft pentru posesorii de terminale iPhone care doresc sa isi faca selfie-uri reusite, ea fiind disponibila pentru descarcare din App Store din cursul zilei de ieri.

Microsoft Selfie vine cu o functionalitate speciala menita sa imbunatateasca radical calitatea pozelor selfie facute folosind terminale iPhone, ea avand implementati algoritmi speciali care analizeaza subiectii din poze si ii fac sa arate mai bine.

Conform celor de la Microsoft, aplicatia Microsoft Selfie analizeaza persoana din poza si in functie de varsta, sex, culoarea pielii, lumina ambientala, etc, modifica poza astfel incat utilizatorul sa arate mai bine decat in realitate, modificarea fiind facuta cu ajutorul unui singur buton.

Microsoft Selfie is a selfie and portrait enhancement application. The app takes age, gender, skin tone, lighting, and many other variables into account, applies different models automatically and finishes enhancement with just a single click. Users can transform average photos into more presentable portraits in seconds. Key features of this application are noise reduction, intelligent enhancement, automatic exposure and color theme.

Practic, Microsoft Selfie ofera o functie pe care aplicatia nativa Poze, Photos, o are deasemenea pentru editarea pozelor, insa poate ca software-ul companiei Microsoft este mai bun decat cel dezvoltat de catre compania Apple pentru functionalitatea pe care o ofera.

Aplicatia Microsoft Selfie este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.