Prima Pagina AppStore Cum faci App Store mai rapid sau il deblochezi

Cum faci App Store mai rapid sau il deblochezi

app store rapid deblocareDaca aveti impresia ca aplicatia App Store functioneaza greoi sau daca aveti probleme in a vedea aplicatiile ce sunt in mod normal listate in ea, ei bine un mic truc disponibil de foarte multa vreme va poate ajuta sa aveti o experienta de utilizare mai buna.

Mai exact, daca apasati de 10 ori consecutiv pe oricare dintre tab-urile aplicatiei App Store, acele iconite vizibile in meniul din partea de jos a aplicatiei, veti genera o stergere a cache-ului aplicatiei si o reincarcare a magazinului virtual al companiei Apple.

Practic in aplicatia App Store se incarca o pagina web pe care Apple ne-o pune la dispozitie pentru vizualizare de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, iar acest truc sterge cache-ul aplicatiei pentru acea pagina web, incarcarea diverselor sectiuni trebuind sa se faca mai usor.

In aceeasi masura cu acest truc puteti rezolva si probleme care genereaza imposibilitatea de a mai incarca pagini din aplicatia App Store, in ultimele zile o varietate de persoane raportand faptul ca nu mai pot accesa unele sectiuni ale magazinului de aplicatii.

Folosesc de ceva vreme acest truc si va pot confirma ca functioneaza, insa trebuie sa apasati exact pe acelasi buton de 10 ori pentru a genera o reincarcare a intregului magazin virtual de aplicatii al companiei Apple.

 • NicKel

  Mersi de pont, zaone! LMA!

 • m3

  F bun trucul zaone!, aveam probleme cu descărcarea unor aplicații care se blocau la un moment dat …

 • otto

  Fff tare,haha,cum de ti ai dat seama? Exact asa pateam si eu de nu se incarcau appurile

 • V.P

  Sper sa mearga trucul asta , am patit asta , am asteptat zeci de minute sa incarc aplicatii .
  O alta problema : Sterg si reinstalez din iPhone o aplicatie ce a primit actualizare iar in App Store sectiunea actualizari arata ca aplicatia a primit actualizare cu toate ca a fost stearsa si reinstalata ultima versiune .

 • adi

  F tare. Functioneaza !!!multumim

 • looper

  Dacă se descarca greu aplicațiile, încercați aceste DNS-uri pt Wi-Fi:

 • looper

  156.154.70.1, 156.154.71.1

 • VictorSerban

  Super tare @Zaone!!! 😀 XD ador genul asta de trucuri! La multi ani si sănătate! Sa ne mai dai inca un milion de astea 🙂

 • VictorSerban

  Merge si in iTunes Store!!! 😀 Am mai cumparat mai demult cand nu era Apple Music cate un album, ceva…si mergea greu…acum amandoua aplicațiile se misca genial!!! (Am iPhone 5S, 64GB)
  Mersi inca odata! 🙂