Cum faci App Store mai rapid sau il deblochezi

app store rapid deblocareDaca aveti impresia ca aplicatia App Store functioneaza greoi sau daca aveti probleme in a vedea aplicatiile ce sunt in mod normal listate in ea, ei bine un mic truc disponibil de foarte multa vreme va poate ajuta sa aveti o experienta de utilizare mai buna.

Mai exact, daca apasati de 10 ori consecutiv pe oricare dintre tab-urile aplicatiei App Store, acele iconite vizibile in meniul din partea de jos a aplicatiei, veti genera o stergere a cache-ului aplicatiei si o reincarcare a magazinului virtual al companiei Apple.

Practic in aplicatia App Store se incarca o pagina web pe care Apple ne-o pune la dispozitie pentru vizualizare de pe iPhone, iPad sau iPod Touch, iar acest truc sterge cache-ul aplicatiei pentru acea pagina web, incarcarea diverselor sectiuni trebuind sa se faca mai usor.

In aceeasi masura cu acest truc puteti rezolva si probleme care genereaza imposibilitatea de a mai incarca pagini din aplicatia App Store, in ultimele zile o varietate de persoane raportand faptul ca nu mai pot accesa unele sectiuni ale magazinului de aplicatii.

Folosesc de ceva vreme acest truc si va pot confirma ca functioneaza, insa trebuie sa apasati exact pe acelasi buton de 10 ori pentru a genera o reincarcare a intregului magazin virtual de aplicatii al companiei Apple.