Cum accesezi task switcher-ul fara butonul Home

SwipeSwitcherSwipeSwitcher este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-ul, scopul sau fiind de a ne permite sa accesam task switcher-ul fara a folosi butonul Home al terminalelor.

Apple a implementat o asemenea functionalitate pentru 3D Touch, ea permitand accesarea sa prin apasarea puternica in marginea ecranului si tragerea degetului pe ecran.

Avand in vedere ca vechile iDevice-uri nu au 3D Touch, SwipeSwitcher ofera posibilitatea de a accesa task switcher-ul printr-un simplu swipe lateral facut din marginea stanga a ecranului spre centrul acestuia, lista de aplicatii deschise in background fiind automat afisata.

SwipeSwitcher allows you to pop open the app switcher by swiping in from the left edge of the screen. I know what you’re thinking. Won’t this affect the native swipe back function in almost every app!?!? Yes, and thus because of this SwipeSwitcher works like this: Swipe in from the top half of the screen to invoke the switcher and swipe in from the bottom half to do the native swipe back function.

SwipeSwitcher este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Articolul precedentCum schimbi aspectul LockScreen
Articolul următoriPhone 7 – 256 GB stocare si baterie de 3100 mAh
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.