WhatsApp Messenger nu a functionat de revelion

WhatsApp Messenger nu merge an nouWhatsApp Messenger a incheiat foarte prost anul 2015, aplicatia de mesagerie si apeluri VoIP nefiind functionala in ajunul anului nou pentru sute de milioane de utilizatori din diverse continente de pe glob, problema fiind raportata masiv de catre ei.

Europa, America de Nord si America de Sud sunt continentele in care se pare ca serviciile WhatsApp Messenger au fost indisponibile in seara zilei de 31 decembrie 2015, utilizatorii avand probleme majore in a trimite mesaje, poze, clipuri video sau a initia apeluri telefonice VoIP catre prieteni.

Serverele WhatsApp Messenger au fost indisponibile pentru aproximativ 40 de minute in seara anului nou, suficient pentru a genera multa frustrare in randul unui numar mare de utilizatori de pe planeta, iar aceasta este prima oara cand aplicatia are probleme de acest gen intr-o zi de sfarsit de an.

Cei de la WhatsApp au recunoscut intr-o scurta declaratie de presa faptul ca aplicatia WhatsApp Messenger nu a functionat in ajunul anului nou, fara a oferi totusi vreo explicatie, desi probabil congestionare retelei a fost principala problema a intreruperii serviciului.

Some people have had trouble accessing WhatsApp for a short period today.  We’re working to restore service back to 100% for everyone and we apologize for the inconvenience.

WhatsApp Messenger este cea mai mare retea de mesagerie text de pe planeta, cu aproape 1 miliard de utilizatori activi lunar, iar in perioada urmatoare va include si o functie de apeluri video pentru cei care folosesc aplicatia.

Pe voi cat de mult v-au afectat problemele WhatsApp Messenger de la sfarsitul anului trecut ?

9 COMENTARII