Prima Pagina iPad Air 2 - LANSARE, PRET, ROMANIA, IMAGINI Mac OS a fost instalat pe iPad Air 2 (Video)

Mac OS a fost instalat pe iPad Air 2 (Video)

3

Mac OS iPad Air 2Apple refuza sa creeze o tableta iPad cu OS X instalat, asa ca o persoana s-a gandit sa ne arate ca Mac OS 7.5.5 poate fi instalat si rulat pe iPad Air 2, clipul video de mai jos stand dovada pentru aceasta realizare destul de impresionanta pentru un produs Apple.

In clipul video de mai jos veti vedea Mac OS 7.5.5 ruland relativ decent pe iPad Air 2, tableta avand jailbreak facut si emulatorul DosPad instalat, el permitand rularea sistemului de operare creat de catre compania Apple pentru Mac-uri si nu pentru tabletele iPad.

Dupa instalarea DosPad a fost necesara si instalarea emulatorului Vmac, iar dupa cum veti vedea, pornirea Mac OS 7.5.5 dureaza nu mai putin de 2 minute, adica exact la fel de mult precum dura in perioada in care Mac-urile rulau acest sistem de operare al Apple.

Desi multi se vor bucura sa vada ca Mac OS a fost instalat pe o tableta iPad, realitatea este ca deocamdata tabletele nu au suficienta putere de procesare pentru a sustine o versiune mai noua a OS X, insa aici nu includem iPad Pro pentru care inca nu exista jailbreak.