Specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7 Edge Plus

Samsung Galaxy S7 specificatii tehnicePresupusele specificatii tehnice ale Samsung Galaxy S7 Edge Plus au aparut in cursul acestei zile pe internet, o imagine ce prezinta un aparent screenshot facut pe terminal dezvaluind componentele pe care Samsung le-ar fi ales pentru dispozitiv.

Conform acestei imagini, specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7 Edge Plus sunt urmatoarele: ecran QHD de 5.7 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, 4 GB RAM, camera de 12 megapixeli, placa grafica Adreno 530 si chip-uri Snapdragon 820 si Exynos 8890, camera frontala avand 5 megapixeli.

SM-G93 este numele de cod al dispozitivului pe care ar fi fost inregistrata imaginea de mai jos, specificatiile tehnice fiind similare cu cele publicate de atatea zile pe internet, diferenta principala fiind in cazul camerei principale care ar avea 12 megapixeli si nu 16 megapixeli.

S-a spus in repetate randuri ca Samsung va lansa din nou doua versiuni ale Samsung Galaxy S7, iar modelul despre care vorbim astazi ar putea fi numit Samsung Galaxy S7 Edge Plus in principal din cauza faptului ca are un ecran cu rezolutie de 5.7 inch, mai mare decat cea a iPhone 6S Plus.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge Plus ar urma sa fie prezentate de catre compania Samsung in a doua parte a lunii februarie, lansarea putand avea loc in luna martie.

specificatii Samsung Galaxy S7 Edge Plus