Imagini cu Samsung Galaxy S7 auriu

Un Samsung Galaxy S7 auriu apare astazi in primele imagini, dispozitivul prezentat mai jos fiind o versiune de prezentare pe care un partener al companiei Samsung o va folosi cel mai probabil pentru a demonstra noile functii pe care dispozitivul urmeaza sa le ofere utilizatorilor.

Chiar daca nu vorbim despre un terminal de productie, aceste imagini cu Samsung Galaxy S7 auriu demonstreaza faptul ca design-ul noului produs al companiei Samsung nu difera cu mult fata de cel folosit pentru Samsung Galaxy S6, culoarea aurie fiind pastrata deoarece este foarte populara.

Atat partea frontala, cat si carcasa unui Samsung Galaxy S7 auriu sunt prezentate in aceste imagini si puteti observa ca terminalul pare sa aiba o carcasa din aluminiu, deci Samsung Galaxy S7 Edge urmeaza sa ii semene intr-o foarte mare masura, mai putin in ceea ce priveste panoul frontal.

Imaginile cu acest Samsung Galaxy S7 auriu confirma si faptul ca Samsung a reusit sa introduca in interiorul carcasei camera care pana acum era scoasa in exteriorul acesteia, schimbarea fiind una de bun augur pe care sper sa o regasesc si in iPhone 7 in toamna.

Samsung Galaxy S7 auriu

Samsung Galaxy S7 auriu va fi doar una dintre versiunile ce urmeaza sa fie comercializate de catre compania Samsung, modele de alte culori urmand a fi deasemenea puse in vanzare de catre coreeni, o versiune roz auriu putand deasemenea ajunge pe piata.

V-am spus deja care sunt specificatiile Samsung Galaxy S7 si cand are loc prezentarea Samsung Galaxy S7, acum ramane doar sa vedem preturile Samsung Galaxy S7 si daca zvonurile privind lansarea unei suite de accesorii, inclusiv a unei baterii externe, impreuna cu terminalul se vor dovedi a fi adevarate.

Zilele trecute v-am prezentat si imagini cu un Samsung Galaxy S7 real, plus un Samsung Galaxy S7 Edge real, asa ca stiti acum cu ce se va confrunta iPhone 6S in curand.