Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Imagini cu Samsung Galaxy S7 auriu

Imagini cu Samsung Galaxy S7 auriu

Un Samsung Galaxy S7 auriu apare astazi in primele imagini, dispozitivul prezentat mai jos fiind o versiune de prezentare pe care un partener al companiei Samsung o va folosi cel mai probabil pentru a demonstra noile functii pe care dispozitivul urmeaza sa le ofere utilizatorilor.

Chiar daca nu vorbim despre un terminal de productie, aceste imagini cu Samsung Galaxy S7 auriu demonstreaza faptul ca design-ul noului produs al companiei Samsung nu difera cu mult fata de cel folosit pentru Samsung Galaxy S6, culoarea aurie fiind pastrata deoarece este foarte populara.

Atat partea frontala, cat si carcasa unui Samsung Galaxy S7 auriu sunt prezentate in aceste imagini si puteti observa ca terminalul pare sa aiba o carcasa din aluminiu, deci Samsung Galaxy S7 Edge urmeaza sa ii semene intr-o foarte mare masura, mai putin in ceea ce priveste panoul frontal.

Imaginile cu acest Samsung Galaxy S7 auriu confirma si faptul ca Samsung a reusit sa introduca in interiorul carcasei camera care pana acum era scoasa in exteriorul acesteia, schimbarea fiind una de bun augur pe care sper sa o regasesc si in iPhone 7 in toamna.

Samsung Galaxy S7 auriu

Samsung Galaxy S7 auriu va fi doar una dintre versiunile ce urmeaza sa fie comercializate de catre compania Samsung, modele de alte culori urmand a fi deasemenea puse in vanzare de catre coreeni, o versiune roz auriu putand deasemenea ajunge pe piata.

V-am spus deja care sunt specificatiile Samsung Galaxy S7 si cand are loc prezentarea Samsung Galaxy S7, acum ramane doar sa vedem preturile Samsung Galaxy S7 si daca zvonurile privind lansarea unei suite de accesorii, inclusiv a unei baterii externe, impreuna cu terminalul se vor dovedi a fi adevarate.

Zilele trecute v-am prezentat si imagini cu un Samsung Galaxy S7 real, plus un Samsung Galaxy S7 Edge real, asa ca stiti acum cu ce se va confrunta iPhone 6S in curand.

 • Bashtanov

  Note 5 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙈😂😂😂🙈

 • matey 2611

  Zaone ia verifca fraza ,,Samsung Galaxy S7 auriu va fi doar una dintre versiunile ce urmeaza sa fie comercializate de catre compania Apple”

 • FelipeNascimento

  Oricum schimbari mari la Design nu prea o sa fie, in schimb HardWare o sa fie

 • Srb Srb

  superb, spatele pare a fi din lemn masiv de nuc

 • Srb Srb

  a scris corect din moment ce Apple a cumparat Samsung in totalitate pe data de 02.12.2015

 • Has A

  cum sa cumpere apple pe samsung ? cine zice asta vreau si eu informatii va rog !!

 • Firan Alexandru

  Has A ce credul mai esti😂😂😂

 • Alex :D

  Nu a cumpărat Apple nici un samsung. Crezi ca au ei nevoie e cava care nu aduce profit?

 • rethy

  Lipsa de profit a samsung? Poate ca nu e ca al Apple, dar sa fim rezonabili…

 • Has A

  Da stiu si eu ce prosti se mai intampla !! oricum Apple cu Tim se duce o murit capul !! care i tortura dar faceau treaba buna !