CES 2016: Acer H7 – primele televizoare cu USB-C

Acer H7 USB-C CES 2016Acer H7 este prima serie de televizoare USB-C dezvoltate vreodata, ea fiind prezentata de catre compania Acer in cadrul CES 2016, ele permitand conectarea accesoriilor USB-C sau a laptop-urilor ori calculatoarelor care au asemenea tipuri de conectori.

Seria de televizoare Acer H7 este dezvoltata in baza design-ului ZeroFrame facut celebru de catre companie, un stand de metal sustinand intregul ansamblu pe suprafetele pe care este plasat, iar in imaginea de mai sus puteti vedea exact cum arata noul produs.

Linia Acer H7 va aduce televizoare care au diagonale de 25 inch si 27 inch, ele avand rezolutii WQHD de 2560 x 1440 pixeli, HDMI 2.0 separat de USB-C, noul tip de conector permitand inclusiv incarcarea unui smartphone sau a unui laptop dupa conectarea la el.

Linia de monitoare Acer H7 reda in proportie de 100% gama de culori sRGB, deci teoretic ar trebui sa vedem cea mai exacta gama de culori posibila, compania Acer intentionand sa aduca pe piata aceste produse in luna februarie, preturile incepand de la 499.99 de dolari.