RCS & RDS ofera noi abonamente Fiberlink

rcs & rds pret internet fix 2016RCS & RDS a inceput anul 2016 cu noi preturi pentru abonamentele de internet fix Fiberlink, astfel ca toti clientii interesati vor beneficia de viteze mai mari de navigare pe internet la preturi mai mici decat in trecut.

Schimbarea nu are, aparent, legatura cu reducerea de TVA de la 24% la 20% ce a intrat in vigoare pe data de 1 ianuarie, cei de la RCS & RDS avand aceasta noua oferta de abonamente disponibila numai in punctele de prezenta, in website-ul companiei ele nefiind listate.

In baza modificarilor facute de catre RCS & RDS pentru preturile abonamentelor de internet fix Fiberlink, abonamentul Fiberlink 300 poate fi contractat la pretul de 29 LEI in loc de 39 LEI cat costa pana in 1 ianuarie, reducerea fiind una substantiala.

In cazul Fiberlink 500, pretul abonamentului va fi de 39 LEI incepand de anul acesta, cu 6 LEI mai mic decat pana la inceputul anului, pretul Fiberlink 1000 scazand deasemenea de la 55 LEI la 45 LEI din luna ianuarie, vitezele oferite ramanand neschimbate.

preturi fiberlink 2016

Toate aceste modificari nu sunt vizibile in website-ul celor de la RCS & RDS si nu au fost anuntate public printr-un comunicat de presa, insa ele sunt valabile in punctele de prezenta pe care va trebui sa le vizitiati pentru a cere sa va fie aplicata una dintre oferte.

Pentru a putea beneficia de ea va trebui sa va prelungiti abonamentul de internet fix in acel punct de prezenta, iar unii utilizatori au raportat ca modificarea ar fi posibila inclusiv prin DigiCare, insa in caz contrar va trebui sa vizitati un punct fizic.

Ce parere aveti despre schimbarile celor de la RCS & RDS ?