Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 apare pe website-ul unui furnizor de componente

iPhone 7 apare pe website-ul unui furnizor de componente

iPhone 7 partener AppleUn presupus prototip al iPhone 7 pare sa fi fost publicat pe website-ul unui mare furnizor chinez de componente pentru smartphone-uri, unii prezentandu-l precum adevaratul terminal pe care compania Apple ar urma sa il lanseze.

In imaginile de mai jos puteti vedea terminalul pe care acest presupus furnizor de componente incearca sa ni-l prezinte ca fiind un real produs al companiei Apple, insa imaginile au fost in realitate preluate dintr-un concept pentru iPhone 7 lansat cu multe luni in urma pe internet.

Furnizorul de componente sustine ca iPhone 7 va avea un ecran 2.5D, chip A10, incarcare wireless si alte cateva functii ireale pentru un produs al companiei Apple si asta deoarece informatiile sunt preluate direct dintr-un concept pentru un terminal iPhone si nu de altundeva.

Practic, daca veti vedea aceste imagini prezentate pe internet ca fiind cele in care iPhone 7 este dezvaluit pentru prima oara lumii intregi, este bine sa stiti ca in realitate vorbim doar despre imaginile unui concept destul de interesant lansat anul trecut pentru iPhone 7.

iPhone 7 fals

iPhone 7 fals 1

 • ediii

  Daca arată asa, nu mai renunț la iPhone 🙂 Imi place ca are design de iPhone 5, ma gândesc să-mi iau galaxy edge plus..

 • frozenCore

  Este superb cu rama asta:)

 • ScH

  Sper sa renunțe la aluminiu care se zgârie f ușor si sa il înlocuiască cu inox ceva care nu se mai zgârie asa ușor chiar dacă este umpic mai greu

 • creed

  Este chiar frumos, ar fi bine sa arate așa :). Vreau sa am acea senzație de wow când deschid cutia si desigilez telefonul, ce din păcate nu am mai avut-o la iPhone 6/6s.

 • MariusR.

  Pentru iOS 10 sigur o sa bage iconite rotunde ca in concept. Deja este pe OSX, plus ca face trecerea “seamlessly” intre device -uri