iPhone 7 apare pe website-ul unui furnizor de componente

iPhone 7 partener AppleUn presupus prototip al iPhone 7 pare sa fi fost publicat pe website-ul unui mare furnizor chinez de componente pentru smartphone-uri, unii prezentandu-l precum adevaratul terminal pe care compania Apple ar urma sa il lanseze.

In imaginile de mai jos puteti vedea terminalul pe care acest presupus furnizor de componente incearca sa ni-l prezinte ca fiind un real produs al companiei Apple, insa imaginile au fost in realitate preluate dintr-un concept pentru iPhone 7 lansat cu multe luni in urma pe internet.

Furnizorul de componente sustine ca iPhone 7 va avea un ecran 2.5D, chip A10, incarcare wireless si alte cateva functii ireale pentru un produs al companiei Apple si asta deoarece informatiile sunt preluate direct dintr-un concept pentru un terminal iPhone si nu de altundeva.

Practic, daca veti vedea aceste imagini prezentate pe internet ca fiind cele in care iPhone 7 este dezvaluit pentru prima oara lumii intregi, este bine sa stiti ca in realitate vorbim doar despre imaginile unui concept destul de interesant lansat anul trecut pentru iPhone 7.

iPhone 7 fals

iPhone 7 fals 1