CES 2016: Zhor Tech lanseaza pantofii de sport inteligenti

Zhor Tech lanseaza adidasi inteligentiZhor Tech este o companie frantuzeasca pe care o vedem la CES 2016 cu o pereche de pantofi de sport inteligenti care se conecteaza la un smartphone, pot fi partial controlati de catre el, dar pot transmite si o varietate de date catre acest dispozitiv.

Mai exact, incaltamintea Zhor Tech este capabila sa se inchida singura pe piciorul utilizatorului, eliminand astfel necesitatea de a mai folosi sireturi, o aplicatie pentru smartphone-uri permitandu-ne sa fixam limba papucului pe picior oricum dorim.

Separat, cei de la Zhor Tech au implementat in produsul lor si senzori care masora pasii facuti in fiecare zi, dar si presiunea cu care apasam de fiecare data cand facem un pas, datele putand fi analizate in aplicatia special dezvoltata de catre companie.

Mai mult decat atat, cei de la Zhor Tech au implementat si un sistem de incalzire a piciorului, plus unul pentru absorptia socurilor, perechea de pantofi de sport incarcandu-se wireless pentru a oferi energie acestor componente incluse pentru utilizatori.

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansata perechea de pantofi de sport a celor de la Zhor Tech, insa in momentul aparitiei ea ar urma sa coste intre 350 de dolari si 450 de dolari.

1 COMENTARIU