CES 2016: Hyundai – manual de utilizator in realitate augmentata

hyundai manual utilizator realitate augmentataLa CES 2016 cei de la Hyundai promoveaza o aplicatie lansata de ceva vreme pe piata, ea fiind gandita pentru a le oferi posesorilor acestui tip de masini posibilitatea de a descoperi toate secretele lor printr-un manual de utilizator inclus intr-o aplicatie de realitate augmentata.

Dupa cum veti vedea si in clipul video de mai jos, aplicatia foloseste camera smartphone-urilor pentru face legatura dintre imaginile afisate si datele dintr-un manual de utilizator pentru masini Hyundai, informatiile fiind suprapuse peste componentele masinii.

Mai exact, aplicatia va afisa informatii despre componentele motorului unei masini Hyundai sau despre ceea ce se afla in habitaclu, fiecare componenta avand explicatii detaliate si un clip video care explica modul in care ea poate fi controlata sau chiar schimbata.

Folosind aceasta aplicatie un utilizator poate invata chiar si cum sa schimbe un simplu filtru de aer fara a mai merge intr-un service auto, aplicatia fiind extrem de utila chiar si pentru descifrarea martorilor afisati in bord-ul masinii cand aveti probleme.

Aplicatia este deocamdata compatibila doar cu anumite modele de masini Hyundai care au fost lansate in ultimul an, insa probabil compatibilitatea va fi extinsa in viitor.