Aplicatia Netflix a fost lansata in Romania

aplicatie Netflix RomaniaNetflix a fost lansat in Romania in cursul acestei seri si v-am spus deja toate detaliile in legatura cu disponibilitatea serviciului de streaming video online in tara noastra, iar acum va spun si ca aplicatia Netflix a fost lansata in Romania.

Pana astazi aplicatia Netflix nu era disponibila in App Store Romania, insa odata cu disponibilitatea serviciului de video la cerere, iata ca posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri din tara noastra pot instala aplicatia pentru a se loga in conturi.

Folosind aplicatia Netflix pentru iPhone, iPad si iPod Touch puteti vizualiza oricare dintre filmele sau serialele disponibile pe platforma, insa in functie de abonamentul ales puteti vedea continutul simultan cu unul sau mai multe dispozitive, ori deloc.

Netflix este disponibil gratuit timp de o luna de zile in Romania si puteti beneficia de toate functiile pe care le ofera serviciul in aceasta perioada, doar o parte dintre filmele si show-urile TV existente in platforma fiind oferite si in tara noastra deocamdata.

Aplicatia Netflix este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.