Netflix a fost lansat in Romania!

netflix RomaniaNetflix a fost lansat in Romania, cel mai celebru serviciu de video la cerere, video on demand, fiind incepand de astazi listat ca disponibil in tara noastra pentru toti cei care doresc sa vada cele mai populare seriale si filme pe orice fel de dispozitive electronice.

In imaginea alaturata puteti vedea ceea ce va asteapta daca accesati netlix.ro si veti fi redirectionati catre netflix.com/ro, cei de la Netflix oferindu-va posibilitatea de a testa gratuit platforma lor online inainte de a plati unul dintre cele trei abonamente puse la dispozitie.

Netflix are una dintre cele mai mari baze de date cu filme si seriale TV din lume, zeci de milioane de abonati in cateva zeci de tari de pe glob si iata ca a ajuns in sfarsit in Romania, insa nu va ganditi ca veti vedea chiar orice fel de continut chiar de la bun inceput.

Cat costa Netflix in Romania ?

netflix Romania 1

Cat costa Netflix in Romania ? Ei bine cei de la Netflix au creat 3 abonamente de baza care sunt disponibile si in tara noastra ele fiind :

  • Basic – continut SD, un singur ecran pentru 7.99 euro lunar;
  • Standard – continut HD, 2 ecrane simultan pentru 9.99 euro lunar;
  • Premium – continut Ultra HD cu 4 ecrane simultan pentru 11.99 euro lunar.

Pentru aceste trei abonamente cei de la Netflix ne permit sa vizualizam continutul din website-ul lor in format SD, HD sau Ultra HD, ne ofera posibilitatea de a vizualiza continutul pe mai multe ecrane simultan, ne permit sa vedem oricat continut dorim si sa anulam abonamentele oricand.

Prima luna de abonament este gratuita, asa ca indiferent ce optiune alegeti nu veti plati absolut nimic, fie ca alegeti sa faceti contul folosind o carte de credit sau un cont Paypal, primii bani vor fi trasi din contul vostru abia dupa ce expira aceasta prima luna gratuita.

netflix premium

Ce pot vedea in Netflix ?

netflix dispozitive

Dupa ce ai facut cont si ti-ai ales dispozitivele de pe care vei urmari Netflix, website-ul iti va cere sa marchezi cateva seriale TV sau filme preferate si iti va crea o lista personalizata de recomandari pentru a viziona online ceea ce crede Netflix ca ti-ar placea.

Desigur ca vei putea urmari aproape orice doresti tu, iar la o scurta privire am observat ca majoritatea serialelor importante din SUA sunt disponibile la zi in Netflix impreuna cu toate filmele produse de catre Netflix si altele produse de catre diverse alte case de discuri.

Deci, ce parere aveti despre lansarea Netflix in Romania ?