Dell a lansat monitorul cu incarcare wireless

Dell 23 Wireless Monitor incarcare wireless smartphoneDell a venit la CES 2016 cu doua monitoare extrem de interesante pentru posesorii de smartphone-uri, unul dintre ele avand implementat un sistem de incarcare wireless care va poate oferi energie suplimentara pentru terminalul vostur mobil cand il plasati pe standul sau.

Dell 23 Wireless Monitor este denumirea produsului si vorbim despre un monitor Full HD de 23 inch care are implementata o functie ce permite inclusiv vizualizarea unui feed video de pe un smartphone folosind sistemul Miracast si tehnologia Bluetooth, deci doar Android-ul este compatibil.

Separat de aceasta functionalitate, monitorul Dell are implementat un sistem de incarcare wireless compatibil cu standardele Qi si PMA, deci practic o gama extrem de diversificata de terminale mobile ar putea fi incarcate pe el, exceptie facand iPhone-urile fara o carcasa speciala.

Daca nu sunteti multumiti de incarcare wireless a monitorului Dell, atunci el are porturi USB la care puteti conecta orice fel de cablu, iar daca aveti un adaptor HDMI il puteti folosi si pe acesta impreuna cu un cablu HDMI ce poate fi introdus in acest port al dispozitivului.

Monitorul celor de la Dell va fi disponibil pentru achizitie din 31 martie la preturi ce incep de la 430 de dolari.