Cat costa Samsung Galaxy S7

cat costa Samsung Galaxy S7Aseara v-am spus cum arata Samsung Galaxy S7, iar astazi va spun cat costa Samsung Galaxy S7, asta pentru ca foarte multe zvonuri sugerau faptul ca noul smartphone al coreenilor ar urma sa fie mai ieftin decat Samsung Galaxy S6 lansat anul trecut.

Fara a vorbi despre date oferite direct de catre compania Samsung, surse apropiate ei au dezvaluit cat costa Samsung Galaxy S7, cei din Coreea de Sud urmand a cere 699 de euro pentru modelul de baza al terminalului, adica cat costa Samsung Galaxy S7 32 GB.

Separat de el, compania Samsung ar urma sa lanseze cat costa Samsung Galaxy S7 Plus sau cat costa Samsung Galaxy S7 Edge, iar versiunea de baza a acestui model ar urma sa coste 799 de euro, deci 100 de euro diferenta, exact precum in cazul iPhone.

Foarte multa lume era interesata sa afle cat costa Samsung Galaxy S7 si preturile oferite de catre aceste surse plaseaza terminalele la exact aceleasi preturi pe care compania Samsung le-a perceput anul trecut pentru Samsung Galaxy S6 si S6 Edge.

Acum daca sunteti curiosi cat costa Samsung Galaxy S7 in versiunile de 64 GB si eventual 128 GB, ei bine Samsung va percepe preturi mai mari cu 90 de euro sau 100 de dolari, deci vorbim despre o strategie de preturi similara celei aplicate pentru terminalele iPhone.

Cele mai recente zvonuri despre Samsung Galaxy S7 sugereaza faptul ca terminalul va avea un ecran de 5.1 inch si ca va avea un slot pentru carduri microSD, fratele sau mai mare urmand a fi Samsung Galaxy S7 Plus sau Edge cu ecran de 5.5 inch sau 5.7 inch.

In ceea ce priveste lansarea Samsung Galaxy S7, ea ar trebui sa aiba loc in luna martie, asta pentru ca in a doua parte a lunii februarie Samsung ar intentiona sa prezinte terminalele sale lumii intregi, cateva saptamani diferenta intre prezentare si lansare existand, ca de obicei.

Deci, ce parere aveti despre cat costa Samsung Galaxy S7 ?